Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Subaru WRX in varianta cheala

Asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Uite cum arata noul Subaru WRX in varianta cheala
  • Asta primesti daca nu platesti nimic in plus
  • Uite cum arata noul Subaru WRX in varianta cheala
Distribuie pe Facebook

Cea mai accesibila versiune a masinii japoneze nu dispune nici macar de pornire de la buton, potrivit urmatorului material video.

Prezentat publicului larg in urma cu doar doua zile, la inceputul toamnei anului 2021, noul Subaru WRX s-a afisat in fata internetului alaturi de un display urias, cu diagonala de 11.6 inch, pentru sistemul de infotainment. Respectivul ecran tactil - unul dintre cele mai impresionante din segment, nu are insa nici (macar) o legatura cu ce vor primi clientii variantei de baza, asa cum reiese si din urmatorul video.

Subaru WRX

Subaru WRX

Subaru WRX

Intr-o alta ordine de idei, versiunea entry-level a masinii japoneze isi va intampina cumparatorii alaturi de doua display-uri subdimensionate, ecranele cu pricina fiind despartite de o bucata mare de plastic si cinci butoate fizice, aparent.

De altfel, din acelasi material video publicat, de curand, pe platforma Youtube mai aflam si ca cea mai accesibila varianta de echipare a noului nu dispune nici macar de pornire de la buton. Daca mai trebuia precizat, clientii nu au la dispozitie decat o singura motorizare, respectiv un benzinar turbo de 2.4 litri si 271 de cai putere - cu undeva in jurul a trei cai putere mai mult decat vechiul propulsor de doi litri.

Totodata, Subaru a mai anuntat anterior si ca noul WRX va oferi atat o transmisie manuala in sase rapoarte, cat si o cutie automata de tip CVT, ambele versiuni fiind insotite, in standard, de un sistem inteligent de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Subaru WRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2021