Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX!

Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX!
  • Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Acesta este noul Subaru WRX!
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri chiar la inceputul anului 2022, la un pret de circa 30.000 de dolari.

Japonezii de la Subaru au publicat zilele acestea primele fotografii si detalii oficiale ale noului WRX. Construit pe arhitectura Subaru Global Platform, asemeni Outback, Forester si Levorg, mult anticipatul model gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de 2.4 litri si 271 de cai putere, ceea ce reprezinta un plus de numai trei cai putere comparativ cu vechiul propulsor cu capacitatea cilindrica de doi litri.

Vestile bune continua cu sistemul inteligent de tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive cu functie Active Torque Vectoring, oferit o alaturi de cutie manuala cu sase rapoarte sau transmisie automata CVT.

Subaru WRX

Subaru WRX

Alte detalii cuprind inclusiv jante din aliaj cu diametrul pe 17 sau 18 inch si prima suspensie cu amortizoare controlate electronic instalata vreodata pe Subaru WRX. Din punct de vedere vizual, noul model se remarca in special prin ornamentele de culoare neagra de la nivelul spoilerelor fata si spate, dar si aripilor laterale, similare celor instalate pe un crossover sau break cu garda la sol mai mare decat de obicei.

Instrumentele de bord cu design analog, prezente intr-un contrast total cu display-ul de 11.6 inch al sistemului de infotainment, si scaunele de la Recaro se numara printre atractiile principale ale interiorului.

Primele exemplare ale noului WRX vor ajunge in showroom-urile Subaru de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii, chiar la inceputul anului 2022. Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, insa oficialii japonezi estimeaza ca preturile de vanzare vor porni de la suma de 30.000 de dolari, clientii avand de ales intre mai multe versiuni de echipare, spune Subaru, printre care si o varianta GT.

Subaru WRX

Subaru WRX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Subaru WRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2021