Asteptarea a luat sfarsit! Volkswagen a dezvaluit data la care va lansa noul Passat

Asteptarea a luat sfarsit! Volkswagen a dezvaluit data la care va lansa noul Passat
  • Asteptarea a luat sfarsit!
  • Volkswagen a dezvaluit data la care va lansa noul Passat
Distribuie pe Facebook

Dezvoltata de Skoda si asamblata in Bratislava, cea de-a noua generatie a legendarului autoturism german nu va fi disponibila - la vanzare, decat intr-o singura varianta de caroserie.

Surprins de curand, cu numai o singura saptamana in urma, partial necamuflat, in teste, noul Volkswagen Passat B9 se apropie cu pasi mari si repezi de clipa in care va renunta la toate secretele sale. Conform ultimelor informatii si detalii dezvaluite de sefii companiei producatoare, respectivul vehicul de dimensiuni medii va debuta, in premiera mondiala, in toamna anului 2023, pe parcursul lunii lui septembrie.

Creat de Skoda - alaturi de urmatoarea generatie a modelului Superb, si construit in Bratislava, viitorul automobil german isi va intampina cumparatorii, spre deosebire de predecesorii sai, doar intr-o versiune Variant.

Lista optiunilor specifice gamei de motorizari nu reprezinta, pentru moment, decat o necunoscuta uriasa, dar, judecand dupa modul in care se prezinta, zilele acestea, industria constructoare de masini, nu ar fi deloc surprinzator ca ultimul Volkswagen Passat din istorie sa ofere o larga varietate de unitati electrificate. Printre care si un sistem PHEV caracterizat de o autonomie electrica de peste 100 de kilometri.

Volkswagen Passat Variant - Poze spion

Volkswagen Passat Variant - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe