Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP

Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP
  • Asteptarea a luat sfarsit
  • Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Plus scaune reglabile electric, cu functii de incalzire si ventilatie.

Deconspirata de trei fotografii scapate, pe internet, chiar la sfarsitul lunii februarie, acum mai bine de 12 saptamani, mult anticipata versiune imbunatatita a celebrului Volkswagen Touareg Mk3 a renuntat - intr-un final, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Disponibila la vanzare incepand cu data de 25 mai 2023 - la preturi care pornesc de la putin peste 69.000 de euro, noua creatie a nemtilor se remarca in special prin design-ul complet restilizat, mai agresiv ca oricand, al partii frontale, acolo unde viitorii cumparatori vor putea opta, pentru prima data, si pentru un set de faruri IQ.LIGHT HD matrix.

Volkswagen Touareg Facelift

Volkswagen Touareg Facelift

Volkswagen Touareg Facelift

Reteta caracteristica departamentului exterior cuprinde, potrivit comunicatului pus la dispozitia presei, inclusiv jante redesenate si stopuri unite cu banda iluminata, in timp ce lista atractiilor interioare debuteaza cu display-ul central masiv - de 15 inch. Din cabina nu lipsesc insa, conform documentului mentionat anterior - in randurile de mai sus, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, instalate in spatele volanului cu design in trei spite, plus parte inferioara plata, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, afisajul pe parbriz, difuzoarele de inalta fidelitate, iluminarea ambientala ori scaunele multifunctionale, cu reglare electrica, incalzire, ventilatie etc.

In ceea ce priveste gama de motorizari, nemtii de la Volkswagen precizeaza ca noul Touareg va fi comercializat in cinci variante diferite, clientii avand de ales intre doar o singura savoare pe benzina si doua arome diesel - acestora alaturandu-li-se doua optiuni plug-in hybrid. Valorile specifice configuratiilor respective nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu exceptia faptului ca modelul de top va oferi 462 de cai putere - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 5.1 secunde.

Volkswagen Touareg Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (151) Poze Volkswagen Touareg Facelift
mai multe