Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP. Galerie foto completa

Asteptarea a luat sfarsit. Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP. Galerie foto completa
  • Asteptarea a luat sfarsit.
  • Volkswagen prezinta oficial noul Touareg cu display de 15 inch, faruri HD si motor de 462 CP.
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 69.200 de euro, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, chiar pe parcursul zilelor precedente.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de sase luni - inca din ultima parte a primaverii lui 2023, cea mai recenta iteratie a popularului Touareg a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Volkswagen a oferit recent - chiar la inceputul acestei saptamani, peste 200 de imagini noi de la exteriorul si, de asemenea, interiorul SUV-ului cu o lungime de 4.878 - 4.902 milimetri, in functie de versiunea de echipare pentru care cumparatorul a optat.

Caracterizata de o nota de plata de minim 69.200 de euro - daca vine vorba despre piata din Germania, respectiva creatie pluseaza cu un ampatament de 2.9 metri, pe cand capacitatea de tractare urca pana la pragul de 3.500 de kilograme. Cat despre gama despre motorizari disponibila, marea batalie se da - la momentul actual, intre trei propulsoare diferite.

Volkswagen Touareg Facelift - Galerie foto

Volkswagen Touareg Facelift - Galerie foto

Lista cu optiuni debuteaza, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un motor turbo cu sase cilindri in V - de 3.0 litri si undeva in jurul a 231 de cai putere, pe motorina, aceeasi unitate V6 TDI de 2.967 de centimetri cubi fiind comercializata inclusiv intr-o varianta cu 286 CP. Fisa cu specificatii tehnice continua - in ambele cazuri, atat cu o transmisie automata in opt rapoarte, cat si cu celebra tractiune integrala 4Motion, primii 100 de kilometri pe ora venind in 7.7 ori 6.4 secunde.

De asemenea, cea mai recenta iteratie a popularului Touareg se mai poate lauda, in prezent, si cu agregat turbo cu sase cilindri in V - de 3.0 litri, cu aproximativ 340 de cai putere, pe benzina. Volkswagen ofera respectivul V6 TSI - cu capacitatea de 2.995 de centimetri cubi, si sub forma unui ansamblu plug-in hybrid conceput pentru un total de fie 381, fie cu 462 CP.

Seria vestilor bune se incheie intr-un final, in cazul in care mai era necesara o astfel de precizare, cu numeroase echipamente premium, livrate in standard ori optional - contra cost, printre multiplele dotari puse la dispozitia clientilor regasindu-se atat exclusivistele faruri HD Matrix, cat si ecranul central de 15". De la orizont nu lipsesc insa nici scaunele multifunctionale - cu incalzire si ventilatie, afisajul pe parbriz sau instrumentele de bord digitale, configurabile in diferite moduri.

Volkswagen Touareg Facelift - Galerie foto

Volkswagen Touareg Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (202) Poze Volkswagen Touareg Facelift - Galerie foto
mai multe