Aston Martin DBX by Q. Sau cum poti personaliza primul SUV al britanicilor atunci cand banii nu sunt o problema

Aston Martin DBX by Q. Sau cum poti personaliza primul SUV al britanicilor atunci cand banii nu sunt o problema
  • Trei niveluri de personalizare
  • Consola centrala confectionata din 280 de straturi de carbon
  • Expusa la Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Divizia Q de la Aston Martin, responsabila pentru proiectele exclusiviste, a publicat primele imagini cu un DBX "garnisit" cu tot felul de elemente speciale. Masina va fi expusa in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

DBX este primul SUV din istoria Aston Martin, un model care pe piata din Romania porneste de la 196.000 de euro. Pentru acesti bani primesti un SUV care imbina eleganta cu sportivitatea, fiind echipat cu un propulsor V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care dezvolta 550 de cai putere si 700 Nm cuplu.

Aston Martin DBX by Q

Desi cantareste peste 2.2 tone, masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 4.5 secunde si are o viteza maxima de 291 km/h. Este, asadar, printre putinele SUV-uri de pe piata care iti permit sa te apropii de pragul de 300 de km/h.

Aston Martin DBX by Q

Cel mai important este ca noul Aston Martin DBX propune foarte multe optiuni de personalizare, astfel ca clientii isi pot "croi" masina dupa bunul lor plac. Pentru cei mai pretentiosi exista divizia Q care duce personalizarea si mai departe.

Aston Martin DBX by Q

Portofoliul acestei divizii s-a imbogatit acum cu un nou model. Este vorba despre acest DBX pe care il poti admira in imaginile alaturate si pe care il vor putea studia pe viu cei prezenti la Salonul Auto de la Geneva. Unul dintre cele mai prestigioase evenimente auto de peste an isi deschide larg portile la inceputul lunii martie.

Aston Martin DBX by Q

Revenind insa la masina, specialistii diviziei Q au echipat-o cu un set de jante, finisate in negru lucios, cu diametrul de 22 de inch iar pentru vopseaua exterioara au ales nuanta Xenon Gray cu aspect satinat. Pachetul exterior este completat de mai multe ornamente din fibra de carbon iar emblemele au fost si ele innegrite.

Aston Martin DBX by Q

De indata ce deschizi portierele atentia iti este captata de consola centrala confectionata din fibra de carbon. Specialistii Aston Martin au lipit nu mai putin de 280 de straturi individuale de carbon, operatiune care a durat 90 de ore. Acelasi design poate fi intalnit si la manerele de sustinere de pe portiere. In rest, habitaclul este imbracat in piele neagra cu cusaturi contrastante albe pentru a mai anima peisajul.

Aston Martin DBX by Q

Clientii care doresc o astfel de personalizare vor putea alege din trei niveluri: Accessories include, asa cum ii spune si numele, numai cateva accesorii, Collection propune cateva piese oferite exclusiv de divizia Q iar versiunea de top, Commission, le va permite clientilor cu buzunare adanci sa-si echipeze masina cu elemente confectionate special pentru masina lor. Unicate, daca vrei.

Aston Martin DBX by Q

Aston Martin DBX by Q

Aston Martin DBX by Q

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Aston Martin DBX by Q
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2020