Primul SUV din istoria Aston Martin a fost lansat in Romania. Lux si sportivitate pentru aproape 200.000 de euro

Primul SUV din istoria Aston Martin a fost lansat in Romania. Lux si sportivitate pentru aproape 200.000 de euro
  • Porneste de la 196.350 de euro
  • Livrarile programate pentru inceputul anului viitor
  • Motor V8 twin-turbo cu 550 CP si 700 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

Aston Martin DBX, primul SUV din istoria constructorului britanic de automobile, a fost lansat oficial si in Romania. Modelul de lux care se bate cu Lamborghini Urus costa aproape 200.000 de euro.

La o luna de la lansarea oficiala, Aston Martin DBX a ajuns si in Romania, lista de comenzi urmand sa fie deschisa in aceasta luna. Primele exemplare vor ajunge pe strazile din tara noastra in prima jumatate a anului 2020.

Aston Martin DBX

Primul astfel de model din istoria Aston Martin se vrea a fi cel mai accesibil SUV de lux de pe piata si cu un pret care pleaca de la 165.000 de euro, fara TVA, chiar reuseste. Cu toate taxele incluse, DBX costa in Romania cel putin 196.350 de euro.

Aston Martin DBX

Modelul britanic este construit pe o platforma noua si propune un design exterior specific Aston Martin, cu grila supradimensionata si stopurile imprumutate de la Vantage, un interior luxos si foarte generos din punct de vedere al spatiului si un portbagaj cu un volum de incarcare de 632 litri.

Aston Martin DBX

Sub capota regasim un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri care livreaza ambelor punti 550 de cai putere si 700 Nm cuplu. In aceste conditii, Aston Martin DBX atinge 100 de km/h in doar 4.5 secunde iar viteza de top este de 291 km/h. Masa proprie este de 2.245 de kilograme.

Aston Martin DBX

Desi pune accentul pe sportivitatea si rafinament, noul DBX nu se fereste de noroaie sau de teren accidentat. Garda la sol masoara pana la 235 de milimetri, unghiul de atac este de 25.7 grade iar cel de degajare masoara 27.1 grade. In plus, cel de la volan are la dispozitie doua moduri speciale de rulare pentru off-road.

Aston Martin DBX

Clientii din Romania pot configura deja SUV-ul in cadrul reprezentantei oficiale Aston Martin iar britanicii promit un pachet generos de echipamente inca din standard.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Aston Martin DBX
mai multe