Atac la VW Golf: Chinezii anunta noul Qoros 3 Hatch!

Atac la VW Golf: Chinezii anunta noul Qoros 3 Hatch!
  • Qoros continua invazia Batranului Continent si anunta noul Qoros 3 Hatch
  • Modelul va debuta in premiera mondiala in primavara acestui an, la Geneva
  • Propulsia este asigurata de motorizare de 1.6 litri, ce ofera fie 125, fie 154 CP
Distribuie pe Facebook

Chinezii de la Qoros continua invazia Batranului Continent si anunta noul Qoros 3 Hatch. Modelul va debuta in premiera mondiala in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Au surprins intreaga industrie prin sedanul lor de clasa compacta, care si-a adjudecat titlul de cea mai sigura masina testata de EuroNCAP in 2013, insa nu au de gand sa se opreasca aici. Chinezii de la Qoros, caci ei reprezinta subiectul principal al acestei stiri, vor sa cucereasca acum si publicul tanar, compania asiatica de automobile anuntand ca o versiune hatchback a sedanului Qoros 3 va fi dezvaluita in premiera mondiala chiar in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Qoros 3 Hatch

Cu toate acestea insa, putem spune inca de acum ca modelul Qoros 3 Hatch urmeaza sa iasa in evidenta prin aceleasi linii si forme simple ce caracterizeaza versiunea sedan, grila frontala alungita si proiectoarele rotunde conferindu-i insa un plus de sportivitate variantei in cinci usi. De asemenea, noul Qoros 3 Hatch a primit si un nou set de jante, in timp ce dimensiunile blocurilor optice posterioare au fost reduse considerate.

In ceea ce priveste interiorul, fotografiile care sa prezinte acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii constructorului chinezesc de automobile multumindu-se sa afirme ca cele doua modele ale sale vor avea parte de acelasi design, cu exceptia faptului ca versiunea hatchback a sedanului Qoros 3 va beneficia atat de noi culori, cat si de noi materiale.

Qoros 3 Hatch

Noul Qoros 3 Hatch este construit pe aceeasi platforma modulara precum varianta sedan, insa asemanarile nu se opresc aici. Pe langa aspectul vizual si cel tehnic, cele doua automobile ale companiei asiatice isi mai impart si gama de motorizari, versiunea hatchback a sedanului Qoros 3 fiind si ea disponibila impreuna cu o unitate pe benzina de 1.6 litri, oferita atat intr-o varianta aspirata de 125 CP, cat si in compania unei turbine si a 154 CP. In ceea ce priveste transmisia, viitorii cumparatori vor putea opta fie pentru o cutie manuala, fie pentru o cutie cu dublu ambreiaj.

Noul Qoros 3 Hatch va fi construit alaturi de versiunea sedan la fabrica producatorului din orasul Changshu, insa ramane de vazut daca se va descurca la fel de bine la testele EuroNCAP. Tu ce crezi?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2014