Au asteptat 131 de ani ca sa il lanseze pe piata. Acum, acest Mercedes poate fi cumparat de orisicine

  • Noul Mercedes GLC63 AMG porneste in Germania de la 82.705 euro
  • Crossover-ul german ofera un motor V8 bi-turbo de patru litri
  • Puterea maxima se ridica la 510 CP in cazul versiunii de top S
Distribuie pe Facebook

Primul crossover cu motor V8 din istoria companiei Mercedes a ajuns de curand la vanzare. Noul GLC63 AMG, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, porneste in Germania de la 82.705 euro.

La inceputul acestei primaveri, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Genveva in perioada 9 - 19 martie, nemtii de la Mercedes prezentau in fata intregii planetei primul lor crossover cu motor V8.

Noul GLC63 AMG, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, gazduieste in compartimentul motor o unitate de patru litri, cu doua turbine si pana la 510 cai putere.

O transmisie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului completeaza pachetul tehnic, astfel ca primii 100 km/h vin dupa doar 3.8 secunde in cazul versiunii de top.

Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale

Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale

Nici clientii variantei de baza, cu 476 CP sub capota, nu au insa motive de furie, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se intr-un timp cel putin la fel de impresionant: patru secunde.

In ceea ce priveste departamentul vizual, primul crossover cu motor V8 din istoria nemtilor de la Mercedes anunta spoilere agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante de dimensiuni generoase.

La interior, lista cu ingrediente magice cuprinde, insa nu se limiteaza neaparat la volanul sport in trei spite, scaunele fata cu suport lateral marit si instrumentele de bord / ornamentele specifice.

Cat despre pretul de vanzare al noului GLC63 AMG, acesta porneste in Germania de la 82.705 euro in cazul versiunii de baza, in timp ce varianta de top S, de 510 cai putere, costa cu exact 8.270 euro mai mult.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, primul crossover cu motor V8 din istoria nemtilor de la Mercedes este comercializat si sub forma unui model Coupe, de la 86.334 sau 94.605 euro.

Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale

Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale

Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale

Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale

Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mercedes GLC63 AMG - Poze Reale
mai multe