Au filmat ce nu trebuia. Caroseria noului Lamborghini Urus a iesit la iveala fara camuflaj in cel mai nou teaser

Au filmat ce nu trebuia. Caroseria noului Lamborghini Urus a iesit la iveala fara camuflaj in cel mai nou teaser
  • Lamborghini lanseaza noul Urus pe 4 decembrie
  • Italienii continua campania de teasing
  • Exteriorul masinii poate fi zarit in cel mai recent clip video
Distribuie pe Facebook

Constructorul italian de automobile a publicat un nou teaser video care anunta SUV-ul Urus. In timp ce majoritatea au fost captivati de abilitatile masinii in modul de condus Corsa, cativa au observat ca sistemul de infotainment arata pentru o clipa exteriorul masinii.

Lamborghini continua campania de teasing inainte de lansarea noului SUV Urus, programata pentru 4 decembrie. Dupa ce am vazut prototipul acoperit de camuflaj in timp ce ataca dunele de nisip, parcurgand in mare viteza un drum inghetat si distrandu-se putin pe teren accidentat, a venit acum timpul sa vedem ce poate pe circuit.

Numai ca, asa cum vei putea observa si tu in teaser-ul video de mai jos, la un moment dat apare masina in toata splendoarea ei pe afisajul sistemului de infotainment. Avem asadar o parte frontala extrem de agresiva, prize de aer supradimensionate, un splitter fata proeminent si aripi destul de evazate pentru un SUV.

In ceea ce priveste detaliile tehnice, stim ca noul Urus este dezvoltat pe celebra platforma MLB Evo a gigantului Volkswagen si ca sub capota ascunde un propulsor V8 twin-turbo de 4.0 litri, capabil de 650 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe