Au fost anuntate performantele noului Mustang. Masina americana "este mai rapida decat un Porsche 911 Carrera de 94,000$"

Au fost anuntate performantele noului Mustang. Masina americana "este mai rapida decat un Porsche 911 Carrera de 94,000$"
  • Au fost anuntate performantele noului Ford Mustang
  • Versiunea Ecoboost ajunge la 96 km/h in <5 secunde
  • Modelul V8 are 460 CP si atinge 96 km/h in <4 secunde
Distribuie pe Facebook

Dupa luni intregi de asteptare, americanii de la Ford au publicat in cele din urma cifrele si numerele noului Mustang. Oficialii companiei de peste Ocean au tinut sa precizeze si ca modelul lor "este mai rapid inclusiv decat un Porsche 911 Carrera de 94,000$".

Faruri Full-LED, o transmisie automata cu zece rapoarte, dar si instrumente digitale de bord. Acestea sunt principalele noutati aduse de versiunea imbunatatita a actualului Ford Mustang, insa vestile bune nu se opresc aici.

Potrivit oficialilor companiei americane, facelift-ul aplicat generatiei actuale a legendarului muscle car de peste Ocean are si alte vesti bune de anuntat. Ca, de exemplu, cei 460 de cai putere ai modelului GT cu motor V8 de cinci litri.

Atunci cand aceasta este servita alaturi de cutia mentionata anterior, timpul necesar sprintului 0 - 96 km/h coboara sub patru secunde. Adica vine mai repede decat in cazul unui Porsche 911 Carrera de 94,000$, potrivit Ford.

La polul opus, varianta de baza Ecoboost nu a primit nici macar un singur cal putere in plus. In schimb, unitatea turbo de 2.3 litri ascunsa sub capota se mandreste acum cu o crestere a cuplului de 40 Nm, pana la valoarea de 474 Nm.

Drept urmare, si in cazul de fata se poate discuta despre o modificare - in bine, evident - a acceleratiei de la 0 la 96 km/h. Pe scurt, respectiva ecuatie isi gaseste de aceasta rezolvarea in mai putin de cinci secunde, se arata in comunicatul de presa.

Cerinta este, ca si de aceasta data, clientul noului Mustang sa opteze pentru transmisia automata cu zece rapoarte proaspat introdusa in peisaj. Este necesara, de asemenea, si bifarea pachetului de Performanta cu anvelope Michelin PS4 S.

Intr-un final, oficialii americani anunta ca versiunea imbunatatita a muscle car-ului de peste Ocean va ajunge in showroom-uri din toamna. Inca nu exista nici un fel de informatie cu privire la varianta europeana.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2017