Au fost anuntate preturile noului Kia Sportage. IATA cat costa in Romania SUV-ul sud-coreean

Au fost anuntate preturile noului Kia Sportage. IATA cat costa in Romania SUV-ul sud-coreean
  • Noua Kia Sportage porneste in Romania de la 17.308 euro
  • SUV-ul sud-coreean ofera la schimb un 1.6 de 132 CP
  • Versiunea 4x4 nu costa mai putin de 24.732 euro
Distribuie pe Facebook

Cea de-a patra generatie a modelului Kia Sportage porneste in Romania de la 17.308 euro. In schimb, versiunea 4x4 a SUV-ului sud-coreean nu costa mai putin de 24.732 euro.

L-am admirat impreuna cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 15 - 27 septembrie 2015 si ne-am amuzat cu totii atunci cand Kia a incercat sa ne convinga ca noul sau Sportage are un design inspirat de "contrastul dintre suprafetele netede si proeminente ale celor mai cunoscute avioane de lupta moderne".

Aproximativ cinci luni mai tarziu de la acele momente, compania sud-coreeana anunta ca cea de-a patra generatie a popularului sau SUV va fi disponibila la vanzare pe piata din Romania in schimbul unei sume minime de 17.308 euro, suma care include si taxa pe valoare adaugata de 20%.

Ce primesc clientii in schimbul banilor respectivi? Un motor de 1.6 litri si 132 de cai putere, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, conform informatiilor oficiale. Asta, bineinteles, din punctul de vedere al partii mecanice.

Kia Sportage - Galerie Foto

Kia Sportage - Galerie FotoKia Sportage - Galerie Foto

Daca vine vorba despre dotari, versiunea de baza a noii Kia Sportage promite ABS + ESC + DBC + HAC + TSA, airbag-uri frontale, laterale si cortina, bancheta spate fractionabila 6:4, geamuri electrice fata si spate, aer conditionat manual, dar si jante din aliaj pe 16 inch sau tapiterie din stofa si radio-cd.

Pentru cei care prefera varianta 4x4, cea de-a patra generatie a popularului SUV sud-coreean porneste de la 24.732 euro si ofera o motorizare turbodiesel cu capacitate cilindrica de doi litri. Livrarea puterii maxime de 136 CP se face in cazul de fata prin intermediul unei cutii automate.

In cele din urma, lista cu optiuni include si un 1.6 turbo de 177 CP, respectiv un 2.0 turbodiesel cu 185 CP sub capota. Ambele unitati sunt disponibile doar in compania unui sistem de tractiune integrala, astfel ca nota de plata incepe fie de la 25.068 euro, fie de la 25.380 euro.

Kia Sportage - Galerie Foto

Kia Sportage - Galerie Foto

Kia Sportage - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Kia Sportage - Galerie Foto
mai multe