Au fost anuntate preturile noului Volkswagen Arteon

Au fost anuntate preturile noului Volkswagen Arteon
  • Au fost anuntate preturile noului Volkswagen Arteon
  • Masina germana porneste de la suma de 49.325 de euro
  • Clientii vor avea initial la dispozitie doua unitati
Distribuie pe Facebook

Masina germana costa cu aproape 10.000 de euro mai mult decat un BMW Seria 4 Gran Coupe.

Chiar daca Volkswagen a tinut sa precizeze inca de la bun inceput ca noul Arteon este pozitionat in gama deasupra lui Passat, nimeni nu se astepta ca masina germana sa porneasca de la 49.325 de euro.

Exista insa si o explicatie logica pentru aceasta nota de plata: la vanzare au fost scoase momentan doar motorizarile de top, astfel ca in schimbul sumei anterior mentionate clientii vor primi un 2.0 TSI de 280 CP.

Un 2.0 TSI de 280 CP si 350 Nm, care lucreaza alaturi de o transmisie DSG cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala 4Motion pentru a aduce primii 100 km/h dupa numai 5.6 secunde, mai exact.

Situatia se repeta la nivelul pachetului standard de dotari, acolo unde dam inclusiv peste tapiterie din piele si alcantara, jante din aliaj pe 18 inch, blocuri optice cu tehnologie LED sau scaune reglabile electric.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Nu lipsesc insa din meniu nici sasiul adaptiv DCC, diferentialul electronic XDS, pilotul automat, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare ori sistemul audio echipat cu un total de opt difuzoare.

Printre optiunile de top regasim, in schimb, trapa panoramica (1.180 euro), climatizarea cu reglare automata pe trei zone (535 euro), dar si ecranul tactil cu o diagonala de 9.2 inch (1.945 de euro).

De asemenea, cei cu dare de mana sunt ademeniti de noul Volkswagen Arteon si cu o instalatie DYNAUDIO Confidence de 700 W (1.325 euro), jante pe 20 inch (1.130 euro), dar si ceasuri de bord digitale (510 euro).

In ceea ce-i priveste pe fanii propulsoarelor diesel, masina germana ofera pentru moment doar unitatea 2.0 BiTDI de 240 CP - impreuna cu transmisia DSG si sistemul 4Motion pentru suma de 51.600 euro.

Revenind acum la comparatia cu BMW Seria 4 Gran Coupe, acesta porneste de la 39.650 de euro, cu mentiunea ca versiunea de baza 420i este pusa in miscare de un benzinar turbo de doi litri si 184 CP.

Mari diferente de pret iesi si dintr-o comparatie cu Audi A5 Sportback, a carei varianta entry-level este si mai ieftina: 37.800 de euro pentru un model 2.0 TFSI de 190 de cai putere, in cazul in care te intrebai.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Volkswagen Arteon
mai multe