Au fost anuntate preturile noului Volvo S90. Cat costa in Romania rivalul lui BMW Seria 5

Au fost anuntate preturile noului Volvo S90. Cat costa in Romania rivalul lui BMW Seria 5
  • Noul Volvo S90 porneste in Romania de la 50.105 euro
  • Clientii au la dispozitie doua motorizari diesel si doua pe benzina
  • Versiunea break este cu aproximativ 2.500 euro mai scumpa
Distribuie pe Facebook

L-am admirat in nenumarate filme si fotografii de-a lungul ultimelor luni, noul Volvo S90 putand fi studiat in tot acest timp inclusiv in cadrul a doua evenimente auto majore. Chiar si asa, abia astazi putem spune ca am aflat absolut totul despre rivalul lui BMW Seria 5, odata cu publicarea listei de preturi pentru piata din Romania.

Daca ai in plan achizitionarea unui model premium de clasa medie, atunci afla ca acesta este momentul potrivit pentru asa ceva. Pe langa clasicele Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, segmentul cu pricina mai propune si un Lexus GS, un Jaguar XF, dar si un Volvo S90.

Proaspat lansat pe piata auto din Romania, cel din urma este disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 50.105 euro, care asigura prezenta la datorie a unei motorizari D4 de 2.0 litri si 190 CP - care lucreaza impreuna alaturi de o cutie automata in opt trepte si un sistem FWD.

Aceeasi optiune suedeza mai poate fi servita si intr-o versiune D5 AWD (55.224 euro), fisa tehnica combinand in cazul de fata un propulsor diesel de doi litri, 235 de cai putere si 480 de Newton-Metru cu o transmisie automata in opt rapoarte si, bineinteles, un sistem de tractiune integrala.

Volvo S90 - Poze RealeVolvo S90 - Poze Reale

Volvo S90 - Poze Reale

In ceea ce priveste lista cu unitati pe benzina, clientii au la dispozitie atat un 2.0 cu turbina si 254 CP (50.175 euro), cat si un 2.0 cu turbina, compresor mecanic si 320 CP (58.585 euro). Ambele variante au parte de o cutie automata in opt trepte, insa cel din urma dispune de AWD.

Referitor la lista cu dotari, noul Volvo S90 ofera inca din pachetul de baza si tapiterie din piele, ceasuri de bord digitale, climatizare automata, scaune reglabile electric, dar si blocuri optice echipate cu tehnologia LED sau ecran tactil de tip tableta si diagonala de 9 inch.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele din aliaj pe 17 sau 18 inch (in functie de motorizare), cotierele fata si spate, luminile ambientale, volanul multifunctional sau sistemele de siguranta pasiva si activa - precum airbag-uri, cruise control adaptiv sau City Safety.

Odata cu lista de preturi a sedanului suedez de clasa medie a sosit si cea a lui V90, rivalul modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring sau Mercedes E-Class T-Modell costand cu aproximativ 2.500 de euro mai mult indiferent de motor sau echipare.

Volvo S90 - Poze Reale

Volvo S90 - Poze RealeVolvo S90 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Volvo S90 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2016