Au fost printre primii care l-au condus si i-au aflat toate secretele. Ce motorizari au pregatit nemtii de la Mercedes pentru noul S-Class

Au fost printre primii care l-au condus si i-au aflat toate secretele. Ce motorizari au pregatit nemtii de la Mercedes pentru noul S-Class
  • Au fost printre primii care l-au condus si i-au aflat toate secretele
  • Ce motorizari au pregatit nemtii de la Mercedes pentru noul S-Class
Distribuie pe Facebook

Clientii vor avea la dispozitie, pentru prima data in istorie, inclusiv un S63e AMG cu sistem de propulsie plug-in hybrid si 800+ CP sub capota.

Doar opt zile au mai ramas pana la debutul celei mai recente generatii a limuzinei Mercedes S-Class, mult anticipata masina cunoscuta in interiorul companiei din Stuttgart sub numele de cod W223 fiind programata sa debuteze chiar la inceputul saptamanii viitoare, in data de 2 septembrie.

Si cu toate acestea, numeroase informatii si detalii - mai mult sau mai putin oficiale - au invadat de curand internetul, printre persoanele care mai cunosc, una alta despre noua nava amiral a nemtilor aflandu-se si jurnalistii publicatiei MotorTrend.

Invitati sa conduca urmatoarea generatie a limuzinei Mercedes S-Class, americanii au aflat ca gama de motorizari va debuta, cel putin peste Ocean, pe piata din SUA, cu o versiune S 500 de ~450 CP. Pusa aparent in miscare de un benzinar cu sase cilindri in linie si sistem micro-hibrid pe 48 de volti.

Clientii mult anticipatei masini cunoscute sub numele de cod W223 vor mai avea la dispozitie, totodata, si o varianta S 580, care combina un sistem micro-hibrid pe 48 de volti cu un benzinar V8 de patru litri, astfel rezultand un total de pana la 516 CP.

Vestile bune continua cu un Mercedes S 580 e oferit pentru prima data in istorie, ce mizeaza pe un benzinar cu sase cilindri in linie, plus un motor electric extrem de potent, sistemul de propulsie plug-in hybrid rezultat in urma alaturarii celor doua generand aproape 500 CP. Deloc rau, nu-i asa?

Jurnalistii publicatiei MotorTrend mai scriu, de asemenea, si ca viitoarea generatie a masinii germane va pastra unitatea V12 pentru limuzina Maybach, insa despre mult ancipatului si zvonitul S 63 e AMG nu au confirmat / infirmat absolut nimic.

Mercedes S-Class de la MotorTrend

Sursa: MotorTrend

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2020