Audi si BMW nu vor putea concura cu asa ceva. Mercedes lucreaza la o versiune cu peste 800 CP a noului S-Class

Audi si BMW nu vor putea concura cu asa ceva. Mercedes lucreaza la o versiune cu peste 800 CP a noului S-Class
  • Audi si BMW nu vor putea concura cu asa ceva: Mercedes lucreaza la o versiune cu peste 800 CP a noului S-Class
  • Comercializata sub denumirea de S63e AMG, impresionanta varianta va rezolva ecuatia 0 - 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Comercializata aparent sub denumirea de S63e AMG, impresionanta varianta de performanta va rezolva clasica ecuatie 0 - 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Lansat pe piata in cursul anului 2013 si trecut deja printr-un binemeritat facelift, actualul Mercedes S-Class se apropie cu pasi mari de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a legendarei limuzine din Stuttgart va debuta chiar in prima parte a lunii viitoare, cele mai recente detalii cu privire la modelul W223 facand asteptarea si mai grea.

Conform jurnalistilor publicatiei Car Magazine, care au fost invitati de curand sa conduca un prototip al mult anticipatului automobil de lux, clientii vor avea la dispozitie nenumarate versiuni de motorizare, inclusiv o varianta S63e AMG.

Anuntat anterior (si) de site-ul Mercedes-Benz Passion Blog, respectivul model va oferi aparent un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, cu un V8 bi-turbo in prim plan. Celebrei unitati pe benzina, cu o capacitate de patru litri, i se va alatura - evident - un motor electric, astfel ca puterea totala va depasi... ei bine, pragul celor 800 CP.

Revenind la informatiile obtinute de jurnalistii publicatiei Car Magazine, primul Mercedes S63e AMG din istorie va reusi sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3.5 secunde sau, daca vrei, mai repede decat multe sportive pur-sange.

Mult anticipatul automobil de lux al companiei din Stuttgart va mai fi disponibil si in versiuni S350d, S400d, S450, S500, plus S580. Singura varianta echipata cu o motorizare in 12 cilindri va ajunge in showroom-uri, la vanzare, sub denumirea de Maybach S650, pe cand fanii electricelor vor putea opta pentru un EQS cu peste 700 km autonomie.

Noul Mercedes S-Class W223 isi va mai intampina clientii si alaturi de un afisaj pe parbriz cu adevarat revolutionar, o suspensie E-Active Body Control, dar si un sistem de iluminare ambientala format din aproximativ 250 de LED-uri.

Din meniu nu vor lipsi, de asemenea, nici directia integrala, display-ul central de dimensiuni generoase, pernele incalzite pentru tetierele scaunelor ori primul airbag capabil sa protejeze pasagerii spate in cazul unui accident frontal. Alte detalii includ piele perforata, instrumente de bord cu aspect 3D, diferite programe de masaj etc.

Mercedes S500

Mercedes S500

Mercedes S500

Mercedes S500

Foto: Mercedes S500 by Car Magazine

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes S500
mai multe