Au mai ramas doar trei zile. Ce masina nou-nouta lanseaza BMW la inceputul saptamanii viitoare

Au mai ramas doar trei zile. Ce masina nou-nouta lanseaza BMW la inceputul saptamanii viitoare
  • BMW va lansa la inceputul saptamanii viitoare un nou X3
  • Acesta va imprumuta platforma CLAR de la Seriile 5 si 7
  • Gama de motorizari va fi asigurata de unitati variate
Distribuie pe Facebook

Seria 6 Gran Turismo nu va ramane singurul model prezentat de BMW in aceasta luna. Ba dimpotriva: compania bavareza pregateste o noua lansare, potrivit ultimelor informatii oficiale.

La mijlocul saptamanii trecute, compania BMW lua prin surprindere intreaga presa auto cu lansarea primului Seria 6 Gran Turismo din istorie, un model aspru critat pentru design-ul sau exterior.

In mai putin de doua saptamani de la momentul respectiv, pe data de 26 a aceleiasi luni iunie, producatorul bavarez va prezenta generatia cu numarul trei a celebrului crossover X3.

Oficialii BMW au refuzat sa faca si alte comentarii cu privire la modelul in cauza, insa cele mai recente zvonuri anunta ca acesta va fi construit pe platforma CLAR intalnita inclusiv la Seria 7.

Drept urmare, cea de-a treia generatie a crossover-ului X3 ar urma sa cantareasca cu aproximativ 100 kilograme mai putin decat predecesoara sa, se mai arata in ultimele detali neoficiale.

La nivel de motorizari, este de asteptat ca inginerii BMW sa apeleze la o gama variata de unitati turbo in patru si sase cilindri, automobilul bavarez promitand chiar si o versiune hibrida.

In premiera absoluta, cea de-a treia generatie a crossover-ului X3 ar urma sa primeasca si o varianta de inalta performanta M, echipata probabil cu motorul de trei litri de pe M3 si M4.

Sub aceasta ar putea fi pozitionata in gama o optiune M40i, inzestrata la randul ei de oficialii producatorului bavarez de automobile cu un propulsor supraalimentat in sase cilindri si de trei litri.

Din punct de vedere estetic, exista mari sanse ca noul BMW X3 sa preia mai multe elemente de la ultimele generatii ale modelelor Seria 5 si Seria 7, insa de acest lucru ne vom lamuri luni.

Pana atunci, marca bavareza ne lasa in compania unor fotografii spion care surprind respectivul crossover in actiune pe zapada, cu un camuflaj care acopera cea mai mare parte a caroseriei.

BMW X3 - Poze Spion

BMW X3 - Poze Spion

BMW X3 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2017