Au pozat-o chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Acum toata lumea poate sa vada...

Au pozat-o chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Acum toata lumea poate sa vada...
  • Noua masina de lux de la Hyundai a fost fotografiata complet camuflat, chiar in fabrica
  • Versiunea de serie a conceptului Genesis GV80 vine cu o grila frontala uriasa si blocuri optice atipice
  • Premiera mondiala va avea loc in urmatoarele saptamani, aparent pe data de 19 decembrie
Distribuie pe Facebook

... cum arata noua masina de lux de la Hyundai, despre care se spune ca va debuta oficial in urmatoarele doua saptamani, inainte de Craciun.

Asteptata cu sufletul la gura de o lume intreaga, versiunea de serie a conceptului Genesis GV80 a fost surprinsa din nou (complet) necamuflata, chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Aceasta impresioneaza in special prin dimensiunea grilei frontale, insa ceva ne spune ca numeroase priviri...

... ei bine, va reusi sa atraga si aspectul complet neobisnuit al blocurilor optice - iar aici facem referire atat la faruri, cat si la stopuri, care seamana extrem de bine.

Odata cu cele doua fotografii proaspete de la exterior, noua masina de lux de la Hyundai ne mai invita (o data) si la interior, acolo unde profita din plin de ocazia ivita pentru a ne arata, in premiera absoluta, instrumentele de bord digitale. Flancate de un volan multifunctional cu un design ciudat, in doua spite.

Printre cele mai recente piese ale acestui puzzle se numara si o data posibila de lansare, anumite voci de pe forumurile coreene vorbind despre 19 decembrie.

In cazul in care zvonurile se vor adeveri, tot atunci vom afla si unitatile exacte ce vor compune gama de motorizari specifica versiunii de serie a conceptului Genesis GV80. Momentan, se vorbeste despre doua benzinare (un I4 de 2.5 litri si 304 CP, plus un V6 de 3.5 litri si 380 CP) si un singur diesel (I6 de trei litri si 278 CP).

Genesis GV80 - Poze noi

Genesis GV80 - Poze noi

Genesis GV80 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2019