Au pozat-o pe strazi la doar cateva zile dupa lansare. Noua masina de la AMG vine sa fure clientii de Golf R

Au pozat-o pe strazi la doar cateva zile dupa lansare. Noua masina de la AMG vine sa fure clientii de Golf R
  • Noul Mercedes A35 AMG a fost surprins pentru prima oara pe strazi
  • Compacta de 306 CP a companiei germane vine sa fure clientii de Golf R
  • Premiera publica va avea loc zilele acestea, la Salonul de la Paris
Distribuie pe Facebook

Sub capota primului Mercedes A35 din istorie a fost montata o unitate turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, care produce putin peste 300 CP.

Chiar daca nu au trecut nici macar doua saptamani de la prezentarea oficiala a noului Mercedes A35, primul AMG proiectat pentru a concura impotriva modelului Volkswagen Golf R a fost surprins deja pe strazi, cu numere rosii si complet necamuflat.

Spre deosebire de versiunea standard, exemplarul in speta scoate la iveala o pereche de spoilere complet restilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante cu design multispita, evacuare dubla, eleron pentru plafon si grila frontala cu doua lamele.

Imaginile de la interior lipsesc din meniu de-aceasta data, insa primele fotografii oficiale ale noului Mercedes A35 AMG "vorbesc" despre scaune sport cu suport lateral marit, volan multifunctional cu parte inferioara plata, plus ornamente specifice.

Din punct de vedere tehnic, alternativa companiei din Affaterbach la modelul Volkswagen Golf R combina un benzinar 2.0 turbo de 306 cai putere cu o cutie automata - de tip DCT, in sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Astfel se explica inclusiv acceleratia de la 0 la 100 km/h care se realizeaza intr-un timp de doar 4.7 secunde, noul Mercedes A35 continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la 250 km/h, acolo unde inginerii au montat o limita electronica de viteza.

La final, reamintim ca automobilul din aceste imagini este cel mai ieftin produs din gama AMG, iar prima sa aparitie publica se va derula chiar de maine, atunci cand editia aniversara de 120 de ani a Salonului Auto de la Paris isi va deschide larg portile.

Mercedes A35 AMG - Poze reale

Mercedes A35 AMG - Poze reale

Mercedes A35 AMG - Poze reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2018