Noul Mercedes A35 AMG debuteaza oficial, vine sa fure clientii de Audi S3 si Volkswagen Golf R

Noul Mercedes A35 AMG debuteaza oficial, vine sa fure clientii de Audi S3 si Volkswagen Golf R
  • Mercedes publica primele imagini si detalii ale noului A35 AMG
  • Automobilul german ofera un benzinar 2.0 turbo cu 306 CP si 400 Nm
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza aproximativ 4.7 secunde
Distribuie pe Facebook

In cazul in care mai exista vreo urma de indoiala, zvonurile s-au adeverit: modelul german combina un benzinar turbo de doi litri cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Chiar daca nu au mai ramas decat doua saptamani pana la startul editiei din acest an a Salonului Auto International de la Paris, Mercedes a pus capat asteptarii si a publicat inca de astazi toate materialele referitoare la primul A35 AMG din istorie.

Disponibil la vanzare incepand cu luna octombrie, la doar cateva zile dupa premiera publica din cadrul evenimentului anterior mentionat, modelul german combina un motor 2.0 turbo cu o cutie DCT si un sistem de tractiune integrala.

Mercedes A35 AMG

Mercedes A35 AMG

Mercedes A35 AMG

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi S3 sau Volkswagen Golf R, acesta reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de aproximativ 4.7 secunde, multumita puterii maxime care totalizeaza 306 CP.

Asemeni compactelor enumerate in randul de mai sus, primul A35 AMG din istoria companiei Mercedes are o viteza de top limitata la 250 km/h si ofera numeroase imbunatatiri atat la nivel de suspensie, cat si in dreptul sistemului de franare.

Totodata, daca mai era nevoie de precizat, modelul german de inalta performanta se mai diferenteaza de celelalte versiuni de motorizare si prin diferite elemente vizuale specifice, precum spoilerele agresiv stilizate ori pragurile proeminente.

Flapsurile frontale, eleronului posterior, jantele multispita si evacuarea dubla completeaza pachetul exterior, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv un volan cu trei spite si parte inferioara plata, dar si o pereche de scaune fata sport.

Informatiile referitoare la automobilul care concureaza impotriva unor nume precum Audi S3 sau Volkswagen Golf R lipsesc cu desavarsire la momentul de fata, insa acesta ar trebui sa fie cel mai accesibil AMG ce poate fi cumparat de nou.

Mercedes A35 AMG

Mercedes A35 AMG

Mercedes A35 AMG

Mercedes A35 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mercedes A35 AMG
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2018