Au primit cateva minute cu ea si au filmat-o din toate unghiurile. Imaginile care vor face Audi si Mercedes sa tremure

Au primit cateva minute cu ea si au filmat-o din toate unghiurile. Imaginile care vor face Audi si Mercedes sa tremure
  • BMW a prezentat la mijlocul acestei saptamani o noua generatie a modelului X5
  • SUV-ul bavarez a crescut in dimensiuni si este acum mai inteligent ca oricand
  • Clientii vor avea la dispozitie faruri Laser, directie integrala si motoare cu pana la 462 CP
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare incepand cu luna noiembrie a acestui an, cea de-a patra generatie a modelului BMW X5 se anunta un rival de temut pentru duo-ul format din Q7 si GLE.

Chiar daca au trecut numai cinci ani de la prima lui aparitie in fata publicului larg, primul BMW X5 disponibil la vanzare inclusiv intr-o varianta cu propulsie hibrida este deja istorie.

Urmasul modelului F15 a debutat oficial chiar in cursul zilei de ieri, dar vanzarile noului concurent pentru Audi Q7 si Mercedes GLE nu vor debuta mai devreme de luna acestui an.

Asteptarea pare sa merite insa pe deplin, cea de-a patra generatie a faimosului SUV bavarez anuntandu-se inca de pe acum mai spatioasa, mai performanta si mai inteligenta ca oricand.

Pentru inceput, noul BMW X5 este cu aproximativ 36 de milimetri mai lung decat modelul F15, in timp ce ampatamentul a crescut cu aproape dublul acestei valori: 66 de milimetri, mai exact.

Sub capota, viitorul concurent pentru Audi Q7 si Mercedes GLE mizeaza pe o gama de motorizari formata din patru unitati supraalimentate, care ofera puteri maxime de pana la 462 CP.

La interior, cea de-a patra generatie a faimosului SUV bavarez a primit doua display-uri supradimensionate, dintre care unul are ca scop afisarea instrumentelor de bord digitale.

De altfel, tot la capitolul tehnologii disponibile putem include si farurile Laser, suspensia pneumatica pentru ambele punti ori directia integrala care promite un plus de manevrabilitate.

Mai mult decat atat, noul BMW X5 nu duce nici lipsa sistemelor de siguranta activa de ultima ora, care ii vor permite acestuia sa franeze, vireze si accelereze de unul singur in anumite conditii.

Vorbim, asadar, despre un concurent de temut pentru Audi Q7 si Mercedes GLE si, totodata, despre un pretendent serios la coroana segmentului dedicat SUV-urilor de clasa mare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2018