Au prins cateva minute cu noul Touareg si au inceput sa butoneze ecranul de 15 inch

Au prins cateva minute cu noul Touareg si au inceput sa butoneze ecranul de 15 inch
  • Volkswagen a lansat la sfarsitul saptamanii trecute un nou Touareg
  • SUV-ul companiei germane ofera numeroase tehnologii de ultima ora
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv un propulsor V8 TDI de 421 CP
Distribuie pe Facebook

In versiunea de top, echipata cu sistemul Innovision Cockpit, cea de-a treia generatie a celebrului SUV de la Volkswagen renunta la majoritatea butoanelor fizice pentru un display tactil de dimensiuni mai mult decat generoase.

Chiar daca au trecut numai cateva zile de la debutul sau, noul Volkswagen Touareg se lauda deja cu numerosi fani in intreaga lume. Un lucru absolut normal daca tinem cont de caracteristicile celei de-a treia generatii a SUV-ului german.

Avem, pentru inceput, platforma imprumutata de la Audi Q7, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne si Lamborghini Urus, care promite o reducere a greutatii cu pana la 106 kilograme. In conditiile in care lungimea a crescut cu 77 de milimetri.

Vesti bune vin si dinspre gama de motorizari, acolo unde clientii vor avea la dispozitie inclusiv o motorizare diesel cu opt cilindri in V. Potrivit primelor informatii oficiale, aceasta urmeaza a dezvolta o putere maxima de 421 CP.

Nici persoanele ahtiate dupa tehnologie nu au motive de revolta. Cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen Touareg ofera, in standard sau optional, faruri cu matrice de LED-uri, suspensie pe aer si chiar Night Vision ori directie integrala.

De altfel, pentru prima oara in cariera sa, SUV-ul companiei germane primeste un sistem Innovision Cockpit, format din doua ecrane de dimensiuni generoase. Unul de 12 inch pentru instrumentele de bord digitale, iar altul de 15 inch...

... care inlocuieste butoanele fizice de la nivelul consolei centrale. Prin intermediul acestuia pot fi accesate nu doar functiile navigatiei, ci si comenzilei instalatiei de incalzire, modurile de rulare, incalzirea / racirea scaunelor fata si asa mai departe.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2018