Au recunoscut ca au dat-o in bara si au venit cu un nou facelift. Uite cum arata acum celebrul muscle car american

Au recunoscut ca au dat-o in bara si au venit cu un nou facelift. Uite cum arata acum celebrul muscle car american
  • Chevrolet a pregatit un nou facelift pentru celebrul Camaro
  • Modelul 2020 aduce modificari la nivelul partii frontale
  • Vantul schimbarii a lovit si lista versiunilor de echipare
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in urma cu mai putin de patru ani, cea de-a sasea generatie a modelului Chevrolet Camaro a primit astazi un al doilea facelift. Si asta dupa ce prima varianta imbunatatita a muscle car-ului american fusese aspru criticata pentru design-ul de la nivelul partii frontale.

Chevrolet profita de sfarsitul acestei saptamani pentru a publica primele fotografii si informatiile oficiale cu privire la noul Camaro. Pus alaturi de versiunea prezentata in cursul anului trecut, modelul 2020 iese in evidenta numaidecat prin partea frontala restilizata, al carei design are ca sursa de inspiratie conceptul Shock.

Data fiind lipsa imaginilor din cabina, dar si de la nivelul partii posterioare a caroseriei, presupunem ca aceste doua elemente au ramas complet neschimbate. Revenind insa la lista cu modificari, trebuie precizat ca, de-acum incolo, motorul V6 de 3.6 litri va putea fi conectat la randul lui la o cutie automata cu zece trepte de viteza.

Intr-un final, despre modelul Chevrolet Camaro 2020 se mai poate spune si ca a primit o noua echipare LT1, care combina detalii vizuale de la modelele LT si SS cu un propulsor aspirat in opt cilindri, de aproximativ 455 de cai putere. Totul in schimbul unei sume care porneste de la doar 34.995 de dolari, daca iti vine sa crezi...

Ca si pana acum, clientii muscle car-ului american vor avea la dispozitie numeroase optiuni de personalizare, inclusiv jante forjate cu diametrul de 20 de inch, eleron pentru capota portbagajului, blocuri optice posterioare cu tenta fumurie, etriere finisate in rosu sau portocaliu, scaune ce poarta semnatura companiei Recaro, s.a.m.d.

Potrivit detaliilor date astazi publicitatii, modelul Camaro 2020 va fi disponibil la vanzare incepand cu toamna acestui an. Productia se va desfasura la uzina Lansing Grand River Assembly pe care General Motors o detine in statul Michigan, iar Chevrolet va oferi in continuare si o motorizare turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri.

2020 Chevrolet Camaro

2020 Chevrolet Camaro

Distribuie pe Facebook
mai multe