Au redesenat-o de la zero si a iesit un COUPE cu patru usi. Noua HYUNDAI SONATA arata mai bine ca oricand

Au redesenat-o de la zero si a iesit un COUPE cu patru usi. Noua HYUNDAI SONATA arata mai bine ca oricand
  • A fost redesenata de la zero
  • Aduce cu un coupe cu patru usi
  • Debuteaza la Salonul Auto de la New York
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Hyundai au publicat primele imagini si detalii cu privire la cea de-a opta generatie a modelului Sonata. Sedanul de clasa medie arata acum mai degraba ca un coupe cu patru usi.

Prima generatie Hyundai Sonata a debutat in urma cu 34 de ani si in tot acest timp caroseria a trecut prin mai multe faze. Daca primele iteratii aratau ca un sedan in adevaratul sens al cuvantului, cu unghiuri drepte specifice anilor '80-'90, prin 2010 Sonata a trecut la un design ceva mai sportiv, cu plafon plonjat si linii mai pronuntate.

2020 Hyundai Sonata

Apoi, echipa de creatie a sud-coreenilor a lasat-o mai moale cu sportivitatea si s-a concentrat pe un aspect mai premium. Acum insa, Sonata a primit o noua generatie si ghici ce: a revenit aspectul sportiv, de coupe cu patru usi.

2020 Hyundai Sonata

De fapt, designerii au desenat sedanul de clasa medie de la zero in concordanta cu noul limbaj de design, botezat Sensuous Sportiness, al brand-ului asiatic care a debutat anul trecut odata cu conceptul Le Fil Rouge.

2020 Hyundai Sonata2020 Hyundai Sonata

Cea de-a opta generatie Hyundai Sonata se evidentiaza, din punct de vedere estetic, printr-o grila supradimensionata, blocuri de lumini angulare, plafonul plonjat specific unui coupe, o banda LED care uneste cele doua stopuri si noile lumini de zi Hidden Lighting Lamps.

2020 Hyundai Sonata

Cand sunt oprite, acestea din urma par a fi doar niste ornamente cromate iar atunci cand sunt pornite, producatorul asiatic sustine ca aduc la viata limbajul de design Sensuous Sportiness.

2020 Hyundai Sonata

Inafara de aspectul exterior vizibil schimbat, noua Sonata a luat proportii comparativ cu vechea iteratie. Lungimea a crescut cu 45 de milimetri, ampatamentul a fost extins cu 35 de milimetri, latimea cu 25 de milimetri iar inaltimea a scazut cu 30 de milimetri.

2020 Hyundai Sonata

Habitaclul a fost la randul sau revizuit, cu material mai calitative, ceasuri digitale de bord, un display generos cu functii touch pentru sistemul de infotainment sau butoane in locul selectorului traditional al transmisiei automate. Totodata, Hyundai sustine ca inchiderea/deschiderea masinii si pornirea motorului se va face cu ajutorul unei aplicatii instalate pe telefonul inteligent.

2020 Hyundai Sonata

A opta generatie Hyundai Sonata va debuta oficial pe 19 aprilie in cadrul Salonului Auto de la New York si va fi disponibila pe plan mondial incepand cu a doua jumatate a anului curent.

2020 Hyundai Sonata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2020 Hyundai Sonata
mai multe