Au scos pe Autobahn masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Uite cat de rapida este, cu adevarat

Au scos pe Autobahn masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Uite cat de rapida este, cu adevarat
  • Test de acceleratie cu noul Mercedes-AMG A45 S
  • Modelul german ofera cel mai puternic 2.0 turbo din industrie
  • Propulsorul in patru cilindri dezvolta 421 de cai
Distribuie pe Facebook

In functie de echiparea aleasa, clientii au la dispozitie fie 387, fie 421 de cai putere. Livrarea valorilor maxime se face, inutil de mentionat, catre ambele punti.

Dezvelita oficial in vara acestui an si bagata chiar de curand in productia de serie, cea mai recenta generatie a compactei Mercedes A45 AMG vine cu un benzinar 2.0 turbo in compartimentul motor. In versiunea de baza, masina nemtilor ofera...

... o putere maxima de doar 387 de cai. Clientii au la dispozitie insa si o varianta de top comercializata alaturi de indicativul S, care pune la bataie un plus de 34 CP sau, daca vrei un total de 421 de cai putere - la care se adauga un cuplu de 500 Nm, fata de 480 Nm.

Cu pedala de acceleratie la podea, cea mai recenta generatie a compactei Mercedes A45 AMG, care dispune in standard de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, face suta in exact 3.9 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Aproape la fel de rapida este si versiunea cu doar 387 de cai putere sub capota, ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora gasindu-si rezolvarea cu 0.1 secunde mai tarziu, in fix patru secunde. In functie de varianta pentru care s-a optat, viteza de top a masinii nemtilor...

... este de 250 ori 270 km/h. Din punct de vedere estetic, cea mai recenta generatie a compactei Mercedes A45 AMG se poate lauda, indiferent de echipate, cu spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, plus jante supradimensionate si evacuare cvadrupla.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2019