Au vazut o poza cu interiorul si au crezut ca este noul BRZ STI. Cu ce si-a pacalit de fapt Subaru fanii

Au vazut o poza cu interiorul si au crezut ca este noul BRZ STI. Cu ce si-a pacalit de fapt Subaru fanii
  • Subaru a anuntat o editie speciala pentru sportiva BRZ
  • Aceasta a fost botezata BRZ STI Sport
  • Va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a anuntat ca sportiva BRZ va primi o editie speciala. Aceasta va fi replicata in numai 100 de exemplare si va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo din octombrie.

Subaru a publicat ieri cateva imagini cu o editie speciala pe care o va primi sedan-ul de performanta WRX STI. Azi, brand-ul asiatic revine cu o alta editie limitata, de care va beneficia de aceasta data sprotiva BRZ.

Subaru BRZ STI Sport

Botezata BRZ STI Sport, aceasta va fi cea mai apropiata de o versiune STI pur-sange (cel putin estetic), pe care oficialii producatorului japonez nu vor sa o dezvolte nici in ruptul capului. Caroseria este vopsita in nuanta Cook Grey Khaki, iar pentru contrast, echipa de creatie a apelat la un set de jante negre si un interior imbracat in piele neagra si rosie.

Subaru BRZ STI Sport

Propulsorul Boxer de 2.0 litri nu a fost modificat in niciun fel, asadar dezvolta la fel ca si pana acum 205 cai putere si 210 Nm cuplu. Masina atinge 100 de km/h in 6.9 secunde si are o viteza maxima de 230 km/h.

Totusi, suspensia a fost recalibrata pentru a oferi un plus de manevrabilitate si o tinuta de drum superioara versiunii standard.

Subaru BRZ STI Sport

Si aici se termina vestile oarecum bune. Subaru a anutat ca productia va fi limitata la doar 100 de unitati care vor fi vandute exclusiv pe piata din Japonia. In plus, pentru a le achizitiona, doritorii vor trebui sa se inscrie la o tombola organizata de fiecare showroom din Tara Soarelui Rasare.

Subaru BRZ STI Sport

Pentru ceilalti curiosi, brand-ul asiatic va expune aceasta editie speciala in cadrul Salonului Auto de la Tokyo din luna octombrie, alaturi de cealalta editie limitata WRX STI S208, de conceptul Viziv Performance sau de versiunea 86 GR modificata de divizia de motorsport Gazoo Racing.

Subaru BRZ STI Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Subaru BRZ STI Sport
mai multe