Noul fruct interzis de la Subaru poarta numele de WRX STI S208. De ce nu-l vei putea avea

Noul fruct interzis de la Subaru poarta numele de WRX STI S208. De ce nu-l vei putea avea
  • Subaru dezvolta o editie speciala WRX STI
  • Aceasta a fost botezata S208
  • Va fi replicata in doar 450 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile va dezvolta o noua editie speciala a modelului WRX STI. Aceasta va fi replicata in doar 450 de exemplare si va putea fi admirata cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo din luna octombrie.

Subaru are o istorie indelungata in sporturile cu motor, in special in Campionatul Mondial de Raliuri, asadar este de inteles de ce modele precum Impreza WRX STI sunt atat de apreciate in randul pasionatilor auto din intreaga lume.

De aceasta data insa, cei dinafara Japoniei vor fi extrem de dezamagiti. Brand-ul asiatic a anuntat lansarea unei editii speciale a modelului WRX STI, care va fi replicata in 450 de exemplare si va fi disponibila numai pe piata locala.

Subaru WRX STI S208

Botezata S208, aceasta propune cateva modificari estetice exterioare si interioare, un acoperis din fibra de carbon care reduce masa totala si coboara centrul de greutate, o suspensie recalibra pentru manevrabilitate maxima in viraje si nu in ultimul rand, cateva imbunatatiri aduse propulsorului de 2.0 litri turbo.

Acestea raman deocamdata necunoscute, insa oficialii Subaru au dat de inteles ca ele conduc la o "crestere a puterii motorului" in comparatie cu editia speciala S207, lansata in urma cu cativa ani. Iti reamintim ca aceasta dispunea de 323 de cai putere si 431 Nm cuplu.

Subaru WRX STI S208

Ca si cum faptul ca este disponibil numai in Japonia si ca productia va fi una limitata nu era de ajuns, noul WRX STI S208 va putea fi achizitionat numai printr-o loterie organizata de brand-ul asiatic. Aceasta va presupune ca fiecare doritor sa se inscrie la un showroom Subaru, iar daca numele sau va fi ales, va fi unul dintre cei 450 de norocosi care vor avea asa ceva in garaj.

Subaru WRX STI S208

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, producatorul japonez va prezenta acest model cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo din octombrie, alaturi de noul concept Viziv Performance si de o alta editie speciala, de aceasta data a sportivei BRZ.

Distribuie pe Facebook
mai multe