Audi a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale: este pentru prima data cand nemtii ofera aceasta masina!

Audi a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale: este pentru prima data cand nemtii ofera aceasta masina!
  • Audi prezinta oficial primul Q3 Sportback din istorie
  • SUV-ul german vine cu o alura tipica modelelor coupe
  • Vanzarile debuteaza in cursul acestei toamne
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarilor se va da in toamna, cu versiunea de baza pornind de la putin peste 40.000 de euro, au dezvaluit sefii companiei germane. Pentru modelul pe benzina, pretul de plecare urca cu 6.000 de euro, pana la 46.200 de euro.

Intr-o miscare care a luat prin surprindere intreaga industrie auto, compania Audi a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale ale unei masini pe care nu a mai oferit-o niciodata la vanzare. Este vorba, mai precis, despre o versiune coupe a SUV-ului Q3, pe care germanii o vor comercializa nu sub numele de Q4, ci alaturi de... indicativul Sportback.

Prima generatie a modelului Audi Q3 Sportback va ajunge in showroom-urile companiei germane incepand cu toamna acestui an, in doar doua optiuni de motorizare. Potrivit detaliilor date publicitatii, varianta de baza a noului SUV Coupe va gazdui in compartimentul motor o unitate diesel in patru cilindri, de doi litri si 150 de cai putere.

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

In configuratia de top, acelasi Q3 Sportback a primit din partea germanilor de la Audi un benzinar turbo de doi litri si 230 de cai putere, cu sistemul de tractiune integrala quattro oferit in standard pentru o doza extra de performanta. Mai exact, in cazul de fata, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza in aproximativ 6.5 secunde.

Din punct de vedere estetic, prima generatie a modelului Audi Q3 Sportback reprezinta un mix de design familiar si elemente noi, SUV-ul Coupe al companiei germane impresionand in special prin grila supradimensionata a radiatorului si aripile laterale proeminente. Jantele pe 20 de inch contribuie din plin la alura agresiva a exteriorului.

In interior, departe de privirile curiosilor, versiunea coupe a SUV-ului Audi Q3 pastreaza reteta variantei standard, ceea ce inseamna - cel putin in cazul exemplarelor bine dotare, instrumente de bord digitale si display central cu functie touchscreen. Vestile bune continua volanul sport cu parte inferioara plata si scaunele fata cu suport lateral marit.

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Audi Q3 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2019