Audi A7 Sportback a primit un facelift. Gaseste diferentele!

Audi A7 Sportback a primit un facelift. Gaseste diferentele!
  • Audi a anuntat un facelift pentru modelele A7 si S7 Sportback
  • Modificarile operate de germani au fost pastrate la minimum
  • Gama de motorizari include cinci propulsoare, inclusiv un V8
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Audi a pregatit un facelift pentru gama de modele A7 Sportback - inclusiv versiunea S7, dar mai putin varianta RS7, insa modificarile operate de constructorul german de automobile reprezinta o adevarata provocare chiar si pentru cei mai atenti la detalii.

Joaca de-a "Gaseste diferentele!"

Audi A7 Sportback FaceliftAudi A7 Sportback Facelift

Audi A7 Sportback Facelift

Comparativ cu modelul actual, noul Audi A7 Sportback Facelift - care nu va fi disponibil la vanzare mai devreme de sfarsitul acestei veri, se remarca printr-un plus modest de agresivitate, ce se datoreaza in special elementelor angulare de la nivelul nivelul farurilor, respectiv grilei radiatorului mult mai bine accentuate ca pana acum.

O serie de modificari subtile au fost operate, de asemenea, si la nivelul spoilerelor fata si spate, noile jante cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 21 inci, plus stopurile redesenate mai degraba la interior decat la exterior completand lista cu caracteristici vizuale propusa de versiunea imbunatatita a coupe-ului in cinci usi din Ingolstadt.

Nu de alta, dar cockpitul pare sa fi scapat total neatins, asta daca nu cumva cadem in plasa oficialilor constructorului german de automobile, care anunta cu surle si trambite ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie atat noi nuante, cat si noi materiale - inclusiv piele Valcona sau lemn Beaufort, pentru care sa poata opta la decorarea interiorului.

Schimbari insesizabile si la nivel de motorizari

Audi A7 Sportback FaceliftAudi A7 Sportback Facelift

Audi A7 Sportback Facelift

In ceea ce priveste gama sa de motorizari, noul Audi A7 Sportback Facelift se poate lauda cu cinci propulsoare diferite, ce ofera puteri cuprinse intre 218 CP si 333 CP, toate acestea fiind capabile sa indeplineasca norma de poluare Euro 6.

Cea mai eficienta alegere o reprezinta varianta "ultra", care are nevoie de numai 4.7 litri pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri. Si asta in ciuda faptului ca sub capota regasim o unitate cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri - turbodiesel, ce-i drept -, ce livreaza rotilor fata undeva in jurul a 218 de cai putere.

Pentru cei care pun accentul mai degraba pe performanta decat eficienta, ei bine... versiunea imbunatatita a coupe-ului in cinci usi din Ingolstadt poate fi comandata si intr-o versiune Audi S7 Sportback Facelift, ce vine la pachet impreuna cu un motor V8 de twin-turbo de patru litri si aproximativ 450 de cai putere, ce lucreaza alaturi de o transmisie S Tronic revizuita.

Cuvant de incheiere.

Audi A7 Sportback Facelift

Mai mult sau mai putin precum modelul actual, noul Audi A7 Sportback Facelift dispune - fie standard, fie optional, de faruri LED ori cu tehnologie Matrix LED, suspensie conventionala sau pneumatica, sistem de infotainment cu navigatie, chip grafic marca Nvidia si control prin intermediul unui Touchpad, plus conexiune la internet prin LTE si sistemul audio de inalta fidelitate, de la Bang & Olufsen.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un lucru de precizat, si anume pretul de pornire de 51.300 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi A7 Sportback Facelift
mai multe