Audi crede ca noul A7 arata mai bine decat Mercedes CLS si publica aceste imagini ca sa o demonstreze

Audi crede ca noul A7 arata mai bine decat Mercedes CLS si publica aceste imagini ca sa o demonstreze
  • Audi publica noi imagini cu cea de-a doua generatie a lui A7
  • Modelul german ofera in prezent doua motorizari cu sase cilindri
  • Design-ul imprumuta numeroase detalii de la conceptul Prologue
Distribuie pe Facebook

Se incinge lupta pentru suprematia clasei coupe-urilor in patru usi. Atat Audi A7 Sportback, cat si Mercedes CLS au primit de curand cate o noua generatie.

Intrat intr-un con de umbra odata cu lansarea noului Mercedes CLS, cel de-al doilea A7 Sportback din istoria companiei Audi incearca zilele aceasta sa iasa la suprafata, cu ajutorul unei galerii foto proaspete.

Vorbim, mai precis, despre 50 de imagini care surprind atat in detaliu, cat si in actiune coupe-ul in patru cinci usi al marcii din Ingolstadt, atat la nivel de exterior, cat si in interiorul capabil sa gazduiasca pana la cinci persoane.

Pana la fotografiile care facem referire la acest articol, tinem sa reamintim ca noul Audi A7 Sportback este disponibil la vanzare in doua versiuni diferite de motorizare - una pe benzina si una pe motorina.

Audi A7 Sportback - Galerie FotoAudi A7 Sportback - Galerie Foto

Ambele unitati prezinta o configuratie cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, insa situatia se schimba atunci cand vine vorba despre valorile maxime: 340 CP dezvolta varianta 55 TFSI si 286 CP modelul 50 TDI.

Si cu toate acestea, nu neaparat propulsoarele alaturi de care coupe-ul in cinci usi al companiei din Ingolstadt este livrat reprezinta atractia principala, mult mai interesanta fiind cabina, dpndv.

La interior, departe de privirile curiosilor, cea de-a doua generatie a modelului Audi A7 Sportback adopta o configuratie cu doua display-uri tactile pentru accesarea tuturor dotarile, fiind astfel eliminata nevoia butoanelor fizice.

Totodata, un ecran de dimensiuni generoase este folosit si pentru afisarea instrumentelor de bord - turometru, vitezometru s.a.m.d, astfel ca pasagerii automobilului german se vor simti ca intr-o nava spatiala.

O senzatie similara trezeste si exteriorul in cinci portiere, liniile imprumutate de la conceptul Prologue transformand noul Audi A7 Sportback intr-o alternativa mai atragatoare la modelul care a inventat acest segment: Mercedes CLS.

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Audi A7 Sportback - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2018