Audi dezvaluie noul A4 allroad quattro. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.

Audi dezvaluie noul A4 allroad quattro. GALERIE FOTO si VIDEO in ARTICOL.
  • Audi dezvaluie oficial noul A4 allroad quattro
  • Modelul ofera o garda la sol mai mare cu 34 mm
  • Gama de motorizari include un total de sase unitati
Distribuie pe Facebook

Organizat in perioada 11 - 24 ianuarie, Salonul Auto de la Detroit marcheaza debutul unui nou membru in gama Audi A4.

Vorbim, mai exact, despre versiunea Allroad a modelului german de clasa medie, a carei particularitate o reprezinta plusul de aproximativ 34 milimetri din dreptul garzii la sol.

Destinat tuturor suprafetelor de rulare, noul A4 Allroad ofera in dotarea standard inclusiv un sistem de tractiune integrala, respectiv o setare "off-road" pentru sistemul Audi Drive Select.

Audi A4 allroad quattroAudi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro

Clientii au la dispozitie un total de sase motorizari - dintre care cinci TDI-uri si numai una singura apartinand familiei TFSI, ce ofera puteri cuprinse intre 150 si 272 CP.

Livrarea valorilor maxime catre toate cele patru roti se face fie prin intermediul unei cutii manuale, fie al uneia automate. O transmisie S tronic cu dublu ambreiaj este, de asemenea, disponibila.

In ceea ce priveste departamentul vizual, noul Audi A4 Allroad iesi in evidenta printr-un design unic, caracterizat de spoilere fata / spate restilizate si aripi laterale decorate cu un plastic de culoare negru mat.

Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattroAudi A4 allroad quattro

Grila cromata a radiatorului si jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 19 inch completeaza pachetul exterior, pe cand departamentul interior este similar variantei Avant.

Asta inseamna ca viitorii clienti vor avea la dispozitie numeroase dotari de ultima ora, precum display-ul TFT de 12.3 inch pentru afisarea instrumentelor de bord sau sistemul audio Bang & Olufsen cu sunet 3D si 19 difuzoare.

Noul Audi A4 Allroad va fi disponibil la vanzare incepand cu vara acestui an, in schimbul unei sume minime de 44.750 de euro (TVA inclus).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Audi A4 allroad quattro
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2016