Audi ne ofera detalii pretioase cu privire la noul RS3 Sportback

Audi ne ofera detalii pretioase cu privire la noul RS3 Sportback
  • Noul Audi RS3 Sportback debuteaza anul viitor
  • Modelul va oferi tot un 2.5 turbo in 5 cilindri
  • Lista cu bunatati include si tractiune integrala quattro
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Audi RS3 Sportback soseste piata anul viitor, alaturi de un propulsor turbo in cinci cilindri, o transmisie automata cu dublu ambreiaj si nelipsitul sistem de tractiune integrala quattro. Vestile bune nu se opresc insa aici.

Multumiti de modul in care decurge procesul de dezvoltare si profitand de faptul ca partea "hardware" a fost deja batuta in cutie, oficialii Audi s-au grabit sa se "laude" cu cateva dintre caracteristicile noului RS3 Sportback.

Disponibila la vanzare incepand cu 2015, in schimbul unei sume minime de aproximativ 50.000 de euro, urmatoarea generatie a hot-hatch-ului german va fi pusa in miscare tot de un propulsor turbo dotat cu cinci cilindri in linie si capacitate de 2.5 litri.

Valorile maxime raman in continuare un mister, insa este de asteptat ca alternativa companiei din Ingolstadt la modelul Mercedes A45 AMG sa gazduiasca in compartimentul motor ceva mai mult de 350 de cai putere.

Audi RS3 Sportback - Poze Spion

Audi RS3 Sportback - Poze Spion

Mai mult de-atat, pentru un maximum de performanta, meniul standard va include si o transmisie automata cu dublu ambreiaj, respectiv un sistem de tractiune integrala cu diferential Haldex.

Printre optiunile notabile oferite de noul Audi RS3 Sportback se numara discurile carbon-ceramice destinate puntii frontale - o premiera absoluta pentru acest segment, si suspensia ajustabila dotata cu amortizoare magnetoreologice.

Urmatoarea generatie a hot-hatch-ului german va avea la baza platforma modulara MQB, ce promite o reducere a masei proprii cu cateva zeci de kilograme. In plus, pentru o mai buna distribuire a greutatii, bateria a fost montata in partea posterioara.

Spre deosebire de modelul anterior, alternativa companiei din Ingolstadt la Mercedes A45 AMG va dispune de anvelope 235 / 35 R19 pentru toate cele patru roti. Combinatia cu pneuri fata mai late decat cele spate va fi totusi optionala.

Audi RS3 Sportback - Poze Spion

Audi RS3 Sportback - Poze Spion

Audi RS3 Sportback - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS3 Sportback - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2014