Audi pregateste A4 Vario, un rival pentru BMW Seria 3 Gran Turismo

Audi pregateste A4 Vario, un rival pentru BMW Seria 3 Gran Turismo
Conform presei germane, urmatoarea generatie a modelului Audi A4 va primi o noua versiune de caroserie. O varianta botezata "Vario", despre care se spune ca va fi proiectata special pentru a concura Seria 3 Gran Turismo de la BMW.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala la sfarsitul lui 2007 si trecuta printr-un facelift in urma cu aproximativ doi ani, actuala generatie a modelului Audi A4 este pe cale sa fie inlocuita de un nou automobil. Un automobil care, conform ultimelor informatii, va fi lansat pe piata in decursul lui 2014 si care se anunta inca de pe acum cel mai luxos Audi A4 construit vreodata.

Mai mult de-atat, daca este sa dam crezare celor mai noi zvonuri aparute in presa de specialitate germana, urmatoarea generatie a automobilului de clasa medie din Ingolstadt va fi disponibila si intr-o a treia versiune de caroserie, viitorii cumparatori urmand a avea la dispozitie, pe langa variantele Sedan si Avant, si un model "Vario". Un model "Vario", despre care se spune ca va fi proiectat special pentru a concura Seria 3 Gran Turismo de la BMW, mai exact.

Din pacate, acestea sunt singurele informatii disponibile la acest moment insa, daca se vor dovedi adevarate, noul Audi A4 Vario va putea fi achizitionat incepand cu anul 2016 - un lucru deloc surprinzator, daca tinem cont ca BMW a lansat pe piata o versiune Gran Turismo (si) pentru modelul Seria 3.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2013