Audi pregateste terenul pentru lansarea unui nou SUV

Audi pregateste terenul pentru lansarea unui nou SUV
  • Audi anunta lansarea unui nou crossover
  • Debutul a fost programat pentru Geneva Motor Show
  • Modelul va fi mai mic decat actualul Q3
Distribuie pe Facebook

Audi anunta extinderea ofertei de SUVuri si crossovere, urmatorul membru al gamei Q fiind asteptat sa debuteze chiar la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Cu numai trei modele in gama, oferta celor de la Audi in materie de SUVuri si crossovere este destul de saracacioasa in comparatie cu propunerea rivalilor de la BMW si Mercedes.

Producatorul auto din Ingolstadt isi propune sa recupereze insa din terenul pierdut, astfel ca un nou membru al familiei Q va debuta chiar la inceputul lunii viitoare, in cadrul evenimentului Geneva International Motor Show.

Majoritatea detaliilor legate de acest proiect sunt tinute sub lacat, oficialii Audi publicand in schimb o fotografie din care reiese ca vom avea de-a face cu o masina mai mica decat actualul Q3.

Asadar, zvonurile care anuntau lansarea unui Q2 incep sa prinda tot mai mult contur, despre cel mai nou crossover din gama germanilor cunoscandu-se si ca va folosi aceeasi platforma modulara MQB precum modelul A3.

De asemenea, se pare ca alternativa premium la modelele Nissan Juke si Renault Captur va oferi o lista variata de propulsoare, clientii avand la dispozitie unitati de 1.0, 1.2, 1.4 si chiar 2.0.

Nu vor fi lasati deoparte nici cei care pun accentul pe viteza si cai putere, inclusiv o versiune SQ1 cu motorul de 231 CP de pe hot-hatch-ul Audi S1 aflandu-se in carti, conform informatiilor disponibile la acest moment.

In ceea ce priveste dimensiunile, se pare ca noul Q2 se va apropia de varianta in trei usi a modelului A3 si va masura 4.237 mm in lungime, 1.777 mm in latime si 2.601 mm in ampatament.

Toate detaliile - inclusiv modul in care arata, referitoare la cel de-al patrulea crossover / SUV din gama Audi le vom afla cel mai tarziu la inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide larg portile.

Audi Q2 - Poza teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2016