Audi prezinta in actiune si detaliu noul A3 Sedan

Audi prezinta in actiune si detaliu noul A3 Sedan
Incepand cu vara acestui an, gama de modele Audi A3 va fi disponibila la vanzare, pentru prima oara in istoria sa, si intr-o versiune cu patru usi, cunoscuta sub numele de Sedan.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la New York, primul Audi A3 Sedan din intreaga istorie a constructorului german se remarca printr-un aspect vizual dinamic, ce se lauda cu atractii principale precum blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED, grila frontala de dimensiuni generoase, dar si eleron integrat in linia portbagajului, respectiv aripi proeminente ce gazduiesc jante cu design unic, disponibile in marimi de pana la 19 inci.

In ceea ce priveste aspectul interior, versiunea in patru usi a automobilului de clasa compacta din Ingolstadt se evidentiaza printr-un aspect minimalist, ce imbina atat eleganta cu sportivitatea, cat si placerea vizuala cu functionalitatea. Mai mult de-atat, multumita ampatamentului sau lung, noul Audi A3 Sedan ofera ocupantilor locurilor spate nu numai un spatiu generos, ci si un acces confortabil.

Referitor la gama de motorizari, viitorii cumparatori ai automobilului german de clasa compacta vor avea la dispozitie, in momentul lansarii, trei unitati diferite, dintre care doua pe benzina - un 1.4 TSI de 140 CP si 250 Nm, respectiv un 1.8 TSI de 180 CP si 250 Nm, si una pe motorina, de doi litri, cu 150 cai putere si 320 Newton-Metri.

Ulterior, noul Audi A3 Sedan va fi disponibil la vanzare si intr-o versiune de inalta performanta S3, ce se bucura de prezenta sub capota a unui propulsor turbo de doi litri, capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 300 cai putere si 380 Newton-Metri - cifre arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iunie 2013