Audi prezinta noul A8 L

Audi prezinta noul A8 L
Pentru cei mai privilegiati dintre cei privilegiati, avionul privat este un must have. Te poate duce oriunde in lume, rapid si confortabil. Cu noul Audi A8 L, ce va debuta la Beijing Motor Show, constructorul din Ingolstadt pare sa introduca un fel de avioane private pentru... mersul pe sosele.
Distribuie pe Facebook
Sigur, limuzina germana nu va atinge o viteza la fel de ametitoare ca un avion, insa noul A8 L - in special versiunea W12 - va zbura pe autostrazi, iar atunci cand va fi nevoie se va remarca prin stilul sau impunator.

Audi prezinta noul A8 L

L-ul ne sugereaza ca avem de-a face cu versiunea Long WheelBase, ce se traduce prin 130 mm in plus. Lungimea totala a crescut pana la 5.267 mm, in timp ce ampatamentul masoara acum 3.122 mm. Rezultatul? Mai multe bucurii pentru pasagerii spate, ce se vor bucura de scaune individuale, echipate cu tot ce este nevoie (stii si tu, electrice, reglabile, ventilate si cu masaj), o consola centrala ce se prelungeste de-a lungul intregului interior, frigider, masute, monitoare si nu numai. Mai pe scurt, se vor bucura de tot luxul din lume intr-o singura masina...

Audi prezinta noul A8 L

Si daca ai de gand sa ii mai dai soferului cate o pauza, atunci ar trebui neaparat sa optezi pentru versiunea W12 de 6.3 litri. Motorul livreaza 500 cai putere si 625 Nm, propulsand acest private jet pamantean de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde. Viteza maxima este limitata la 250 km/h, but who cares? 

Audi prezinta noul A8 L


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Audi A8 L W12
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2010