Audi Q3 - Primele schite oficiale!

Audi Q3 - Primele schite oficiale!
BMW X1 are motive serioase de ingrijorare. In numai doua saptamani, la Shanghai Motor Show 2011, germanii de la Audi vor dezvalui in premiera mondiala mult-anticipatul Q3. Pana atunci insa, iata primele schite oficiale ale noului SUV despre care se zvoneste ca va fi construit in Spania, la uzina SEAT.
Distribuie pe Facebook

Cu modelul Q3, germanii de la Audi continua un trend pornit odata cu introducerea lui Q5: acela de a da nastere unor SUV-uri cat mai mici. Asadar, dupa ce constructorul din Ingolstadt a intrat in segmentul rezervat rivalilor de la BMW - X3 si Mercedes - GLK, cei de la Audi se pregatesc acum sa soseasca cu un rival pentru BMW X1.

Audi Q3 - Primele schite oficiale!

Desi la acest moment nu se cunosc multe detalii despre viitorul Q3, se pare ca pretul de pornire al noului model va fi de aproximativ 30.000 euro. Gama de motorizari reprezinta o alta provocare, insa ne putem astepta la motoare TDI, acompaniate de propulsoare TFSI. Cel mai probabil, fanii motorizarilor diesel vor avea de ales intre un 2.0 TDI de 140 sau 170 cai putere, in timp ce devoratorii motoarelor pe benzina vor putea opta pentru unitati de 160 sau 211 cai putere. De asemenea, versiunea de top ar trebui sa beneficieze in standard de sistemul de tractiune integrala quattro, in timp ce varianta entry-level va fi cel mai probabil echipata cu tractiune fata.

Audi Q3 - Primele schite oficiale!

Noul Audi Q3 va fi dezvaluit in premiera mondiala in aproximativ doua saptamani, la Shanghai Motor Show 2011. In cazul in care nu iti surade ideea de a face un drum pana in China, debutul european al noului model ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an, la Frankfurt Motor Show.



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi Q3 - Schite oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2011