Audi Q3 primeste un facelift plin cu bunatati tehnice si estetice

Audi Q3 primeste un facelift plin cu bunatati tehnice si estetice
  • Audi anunta un facelift pentru micul Q3
  • Meniul propune un plus de sportivitate vizuala
  • Gama de motorizari este cu pana la 17% mai eficienta
Distribuie pe Facebook

Aproximativ trei ani. Atat a trecut de la debutul micului Audi Q3, un motiv numai bun pentru ca modelul german sa revina in Ingolstadt pentru cateva imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

Disponibil la vanzare incepand cu februarie 2015, in schimbul unei sume minime de 29.600 euro, noul Audi Q3 Facelift se remarca la nivel de exterior printr-un plus de agresivitate vizuala, cresterea in dimensiuni a grilei radiatorului - pana la unirea acesteia cu blocurile optice frontale, reprezentand cel mai evident detaliu in acest sens.

O serie de modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul spoilerelor fata si spate, respectiv "ofertei" de jante, in timp ce aspectul interior a scapat, in cea mai mare parte a sa, complet neatins.

Audi Q3 FaceliftAudi Q3 Facelift

Audi Q3 Facelift

In ceea ce priveste departamentul tehnic, versiunea imbunatatita a micului SUV german promite o gama de motorizari cu pana la 17 procente mai eficienta, formata exclusiv din propulsoare supraalimentate compatibile cu normele de poluare Euro 6. Cat despre puterea propriu-zisa, clientii vor avea la dispozitie intre 120 si 220 CP, marea batalie dandu-se intr-un 1.4 TFSI, un 2.0 TFSI si un 2.0 TDI.

Important de precizat, titlul de cea mai putin gurmanda alegere ii revine modelului 2.0 TDI clean diesel ultra de 150 cai putere, ce se poate lauda cu un consum mediu de carburant de aproximativ 4.4 litri la 100 de kilometri. Emisiile de dioxid de carbon se situeaza si el la un nivel la fel de impresionant, de circa 114 grame per kilometru.

Pentru cei care pun insa accentul pe cifre, numere si valori, noul Audi RS Q3 Facelift este de departe alegerea ideala, unitatea turbo de 2.5 litri si cu cinci cilindri livrand acum un total de 340 CP si 450 Nm.

O transmisie S tronic cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala quattro completeaza fisa cu specificatii, intreg ansamblul dovedindu-se a fi arhisuficient de performant pentru ca primii 100 km/h sa vina dupa numai 4.8 secunde (-0.7 secunde comparativ cu varianta initiala). Viteza maxima ramane in continuare limitata la 250 kilometri pe ora, in timp ce pretul de achizitie este pe masura: de la 56.600 euro.

Audi Q3 FaceliftAudi Q3 Facelift

Audi Q3 Facelift

Noile Audi Q3 si RS Q3 Facelift - Promo Oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi Q3 Facelift
mai multe