Audi S3 Cabriolet vine la Geneva cu un aspect sexy si performante pe masura

Audi S3 Cabriolet vine la Geneva cu un aspect sexy si performante pe masura
  • Audi a dezvaluit primele fotografii si informatii cu privire la noul S3 Cabriolet
  • Automobilul german va debuta in mod oficial luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva
  • Noul Audi S3 Cabriolet va fi disponibil la vanzare din vara, la un pret de 48.500 euro
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata la sfarsitul lui 2013, cea mai noua generatie a modelului Audi A3 Cabriolet va fi disponibila la vanzare, incepand cu vara acestui an, si intr-o versiune de inalta performanta.

Noul Audi S3 Cabriolet, caci despre el este vorba, va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva si spera sa atraga toate privirile asupra sa, decapotabila compacta de inalta performanta din Ingolstadt fiind accesorizata in acest sens cu numeroase artificii vizuale, prizele frontale supradimensionate, difuzorul posterior, eleronul integral in linia portbagajului si cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Audi S3 Cabriolet

Audi S3 Cabriolet

De asemenea, tot pe plan exterior, noul Audi S3 Cabriolet se mai poate lauda si cu o gama variata de culori - 12 la numar, dar si cu multiple optiuni atunci cand vine vorba de aspectul, respectiv marimea jantelor. In ceea ce priveste interiorul, decapotabila compacta de inalta performanta din Ingolstadt iese aici in evidenta atat prin volanul cu design in trei spite si o parte inferioara plata, cat si prin cusaturile contrastante, realizate in forma de carouri, ce insotesc scaunele sport.

Dar asta nu e tot. Asa cum era de asteptat, noul Audi S3 Cabriolet impresioneaza si prin partea sa tehnica, motorizarea turbo de doi litri, 300 cai putere si 380 Newton-Metri jucand rolul de atractie principala. Nu lipsesc insa de pe lista cu specificatii tehnice nici transmisia S tronic cu dublu ambreiaj sau sistemul de tractiune integrala, primii 100 km/h venind astfel dupa doar 5.4 secunde. Viteza maxima? Limitata la 250 de kilometri pe ora, bineinteles!

Audi S3 CabrioletAudi S3 Cabriolet

Audi S3 Cabriolet

Alte detalii demne de mentionat includ suspensie sport, mai joasa cu aproximativ 25 de milimetri, sistem de franare de inalta performanta, echipat cu discuri fata de 340 milimetri, plus o greutate de numai 1.620 de kilograme. De asemenea, nu trebuie sa uitam nici de plafonul retractabil realizat din material textil, capabil sa intre sau sa iasa din actiune in aproximativ 18 secunde, indiferent daca automobilul se afla sau nu in miscare - totusi, viteza de deplasare nu trebuie sa depaseasca 50 km/h.

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca noul Audi S3 Cabriolet va ajunge in showroom-urile constructorului din Ingolstadt din vara acestui an, la un pret de pornire de 48.500 euro - pret caracteristic pietei auto din Germania.

Audi S3 Cabriolet

Audi S3 Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi S3 Cabriolet
mai multe