Audi scoate la lumina noul S4 Avant. Breakul german ofera performante demne de o masina sport

Audi scoate la lumina noul S4 Avant. Breakul german ofera performante demne de o masina sport
  • Audi anunta debutul noului S4 Avant
  • Break-ul german ofera un V6 turbo cu 354 CP sub capota
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza 4.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Audi a publicat in cursul acestei dupa-amiezi primele fotografii si informatii oficiale ale noului S4 Avant.

Disponibil la vanzare incepand cu vara anului 2016, in schimbul unei sume minime de 61.150 euro, break-ul german este pus in miscare de o motorizare turbo cu sase cilindri in V si capacitate de 2.995 centimentri cubi.

Fisa tehnica anunta un total de 354 de cai putere si 500 de Newton-Metri, valori care ajung catre toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte.

Audi S4 AvantAudi S4 Avant

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici diferentialul central sau tehnologia torque vectoring, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora realizandu-se astfel in numai 4.9 secunde - performanta demna de un automobil sport.

Viteza maxima este limitata si in cazul de fata la 250 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant se anunta mai mic de 7.4 litri la 100 kilometri, conform companiei din Ingolstadt.

In ceea ce priveste departamentul vizual, noul Audi S4 Avant se diferentiaza de versiunea standard prin numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, precum prizele frontale supradimensionate sau difuzorul posterior de aer.

Audi S4 Avant

Audi S4 AvantAudi S4 Avant

Evacuarea cvadrupla si jantele de 19 inch completeaza pachetul exterior, pe cand interiorul propune instrumente de bord specifice, volan in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

O alta caracteristica remarcabila a cabinei o reprezinta capacitatea uriasa de incarcare a portbagajului, care variaza intre 505 si 1.510 de litri in functie de pozitia banchetei spate - bancheta spate cu rabatare de tip 40:20:40.

La inaltime se ridica si lista echipamentelor prezente la bord, break-ul german propunand inclusiv faruri Matrix LED, Head Up Display, ecran de 8.3 inch pentru sistemul MMI, compatibilitate Apple CarPlay si Android Auto, internet LTE, dar si sistem multimedia compus din doua tablete si 19 difuzoare Bang & Olufsen.

Audi S4 AvantAudi S4 Avant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Audi S4 Avant
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2016