Audi tocmai a ieftinit noul A6 cu mai bine de 4.000 de euro. Uite cat costa acum modelul german in Romania

  • Audi A6 primeste o noua versiune de baza in Romania
  • Modelul 40 TDI porneste de la 53.205 euro
  • Automobilul german ofera o motorizare de doi litri
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea generatie a modelului Audi A6 a primit o noua varianta de baza in Romania, astfel ca pretul de pornire a coborat pana la 53.205 euro.

Lansat si pe piata din Romania in urma cu aproximativ o luna, noul Audi A6 a primit zilele acestea o reducere considerabila de pret. Si totul datorita aparitiei in gama a unei versiuni 40 TDI, care coboara pretul modelului german pana la 53.205 euro.

Sub capota, respectivul automobil ofera singura motorizare in patru cilindri disponibila la momentul de fata, un 2.0 de 204 CP si 400 Nm. O cutie S Tronic cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune fata de-aceasta data completeaza meniul tehnic.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Potrivit celor de la Audi, noul A6 are nevoie de aproximativ 8.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h in varianta 40 TDI, pe cand viteza maxima se ridica la 246 km/h. De cealalta parte, consumul mediu de carburant este de 4.7 litri / 100 km.

Acum, daca vine vorba despre lista cu dotari, echiparea standard a modelului german cuprinde chiar si blocuri optice cu tehnologie LED, sistem de navigatie ori climatizare automata. Controlata prin intermediul unui display cu touchscreen, a la A8.

Tot in pretul de 53.205 euro mai sunt incluse, de altfel, si scaunele fata cu incalzire, pilotul automat sau instalatia audio cu opt difuzoare. Tapiteria din piele, suspensia pneumatica si camera pentru marsarier, de exemplu, sunt oferite optional, contra cost.

In plus costa si afisajul pe parbriz, directia integrala, trapa panoramica, dar si sistemul de la Bang&Olufsen. Acestea sunt, evident, doar cateva dintre echipamentele care au potentialul de a transforma noul Audi A6 in masina de vis a cumparatorului.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (162) Poze Noul Audi A6 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 August 2018