Audi tocmai a ieftinit noul Q7 cu aproape 5.000 de euro. Uite cat costa acum SUV-ul german pe piata auto din Romania

Audi tocmai a ieftinit noul Q7 cu aproape 5.000 de euro. Uite cat costa acum SUV-ul german pe piata auto din Romania
  • Audi tocmai a ieftinit noul Q7 cu aproape 5.000 de euro
  • SUV-ul german se vinde acum in Romania de la 66.257 de euro
  • Modelul de baza a primit sub capota un V6 TDI de 231 CP
Distribuie pe Facebook

In versiunea de baza, concurentul modelului BMW X5 ofera o motorizare diesel cu sase cilindri in V, de trei litri si 231 de cai putere. Cu totii livrati ambelor punti, prin intermediul unei cutii manuale in opt rapoarte.

Sfarsitul acestei saptamani aduce o noua optiune entry-level in gama proaspat (re)lansatului Audi Q7, SUV-ul german avand acum un pret de pornire pentru piata din Romania de 66.257 de euro. Meniul disponibil in schimbul respectivei sume de bani debuteaza cu o unitate V6 TDI, care vine cu o capacitate cilindrica de 2.967 de centimetri cubi.

Puterea maxima a motorului instalat pe varianta 45 TDI quattro se ridica la 231 de cai, ceea ce ii permite modelului care concureaza cu BMW X5 sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact 7.3 secunde. Un rol definitoriu in realizarea performantei cu pricina il au si cutia automata cu opt rapoarte, dar si sistemul de tractiune integrala prezente pe lista cu dotari oferite fara costuri suplimentare.

Totodata, echiparea standard a noii versiuni de baza din gama proaspat (re)lansatului Audi Q7 mai cuprinde si jante cu diametrul de 19 inch, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone, plus tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele si piele ecologica. In acceasi configuratie de 66.257 de euro, SUV-ul german...

... se mai poate lauda si cu instrumente de bord digitale, navigatie MMI+ cu touch response sau asistenta acustica la parcarea cu spatele, de exemplu. Avertizarea la parasirea benzii de rulare, cruise control-ul cu limitator de viteza inclus si sistemul audio format din zece difuzoare continua lista dotarilor oferite fara costuri suplimentare specifica modelului comercializat sub denumirea 45 TDI quattro.

Vopseaua metalizata, jantele cu diametrul de pana la 22", dar si farurile Matrix LED sunt, in schimb, optionale in cazul noii variante entry-level introdusa in gama proaspat (re)lansatului Audi Q7. Situatia se repeta si atunci cand vine vorba despre trapa panoramica din sticla, suspensia adaptiva pe aer ori cel de-al treilea rand de scaune, de exemplu.

Audi Q7 - Poze reale

Audi Q7 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2019