Audi-ul cu motor de Porsche poate fi comandat oficial in Europa. De la cat pleaca

Audi-ul cu motor de Porsche poate fi comandat oficial in Europa. De la cat pleaca
  • Noul Audi RS5 a debutat oficial in Europa
  • Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri luna aceasta
  • A fost lansat la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a anuntat ca noul RS5 a debutat oficial pe piata din Europa. Primele exemplare vor ajunge in showroom-urile din Germania, dar si din celelalte tari de pe Batranul Continent, in aceasta luna.

Cea de-a doua generatie Audi RS5 a debutat international cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, iar acum, la mai bine de 4 luni de la acel eveniment, nemtii au publicat lista de preturi pentru continentului european.

Audi RS5

Inainte de toate, iti reamintim ca noul RS5 vine cu un design nou, cu o grila frontala mult mai lata si mai plata decat cea a versiunii standard, cu mai multe prize de aer, cu aripi evazate pe spate, si cu un set de jante de 19 inch oferite in standard. Pentru cei care vor "incaltari" mai mari, pot opta pentru cele de 20 de inch, incluse pe lista de dotari optionale.

Audi RS5

Fara indoiala, cele mai interesante noutati se ascund departe de ochii curiosilor, sau mai bine zis, sub capota. Aici avem un propulsor de 2.9 litri V6, dezvoltat impreuna cu cei de la Porsche, care ajutat de doua turbine dezvolta 444 de cai putere si 600 Nm cuplu, disponibil de la doar 1.900 de rotatii pe minut.

Audi RS5

Multumita unei transmisii automate si tractiunii integrale Quattro, sportiva germana accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3.9 secunde, inainte ca acul vitezometrului sa fie oprit de limitarea electronica la 250 de km/h. Aceasta poate fi insa ridicata la 280 de km/h, odata cu alegerea pachetului RS Dynamic.

Audi RS5

Pe langa toate acestea, noul RS5 beneficiaza de un diferential central blocabil sau de o suspensie sport RS, oferite in standard. Lista de dotari optionale mai include deasmenea un diferential sport pentru puntea spate, o suspensie RS Sport Plus cu Dynamic Ride Control, frane ceramice sau directie dinamica.

Audi RS5

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noul Audi de performanta va ajunge in showroom-urile din Europa in aceasta luna, iar pretul va porni de la 80.900 de euro.

Audi RS5

Audi RS5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Audi RS5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2017