Audi vrea sa te faca sa uiti de Mercedes CLS si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A7 Sportback. Cat costa

Audi vrea sa te faca sa uiti de Mercedes CLS si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A7 Sportback. Cat costa
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de Mercedes CLS
  • Lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A7 Sportback
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata publicului larg cu doar patru saptamani si jumatate in urma, chiar in prima parte a lunii trecute, cea mai recenta iteratie a exclusivistului A7 Sportback are - incepand de luni, si un pret de pornire. 63.500 de euro este - mai exact, suma minima pe care clientii respectivului produs din gama Audi o vor avea de achitat pe piata auto din Germania, acolo unde modelul de baza 40 TDI se bucura de serviciile unui motor de 2.0 litri si 204 CP.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Reteta caracteristica autoturismului mentionat anterior continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o transmisie S tronic cu sapte rapoarte, plus un sistem MHEV la 48 de volti - de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de aproximativ 8.1 secunde, precizeaza oficialii companiei cu patru cercuri. O viteza maxima de 245 km/h completeaza - impreuna cu un consum mediu de 5.4%, fisa cu specificatii tehnice.

Daca vine vorba - in schimb, despre echiparea standard, pana si cel mai ieftin Audi A7 Sportback dispune de o pereche de faruri cu tehnologie LED. Acelasi automobil din Ingolstadt, al carui scop principal este sa te faca sa uiti de Mercedes CLS, se mai poate lauda si cu un set de jante pe 18 inch, dar si cu instrumente de bord digitale, cu climatizare cu reglare automata - pe doua zone a temperaturii, opt difuzoare, un volan multifunctional s.a.m.d.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2023