Avem primele imagini oficiale ale noului SsangYong Rexton

Avem primele imagini oficiale ale noului SsangYong Rexton
  • SsangYong a publicat primele poze oficiale ale noului Rexton
  • Debuteaza la Salonul Auto de la Seul
  • Ajunge in Europa spre finalul lui 2017
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat primele imagini oficiale ale noului varf de gama, SUV-ul Rexton. Acesta va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Seul si va ajunge pe piata europeana spre finalul acestui an.

SsangYong-ul Rexton a fost privit intotdeauna ca o copie mai mult sau mai putin reusita a unor modele premium. Insa cu aceasta noua generatie, sud-coreenii vor sa schimbe acest lucru si sa-i dea noului lor varf de gama un aer ceva mai proaspat, insa cel mai important, o infatisare proprie.

La doar cateva zile de la primele teasere, a venit momentul sa facem cunostinta cu SUV-ul asiatic in primele sale imagini oficiale. Asa cum am mai spus, noua generatie a fost prefatata anul trecut de conceptul LIV-2, asa ca nu este nicio surpriza ca design-ul exterior seamana izbitor de mult cu acesta.

2017 SsangYong Rexton

O imbunatatire notabila este aspectul mult mai rafinat decat al modelului pe care il inlocuieste, vizibil in special la interior. Modelul din imagine este mai mult ca sigur un nivel de echipare superioara, asa ca discutam despre multa piele la nivelul bordului, scaunelor si fetelor de usi, cusaturi contrastante, finisaje din lemn si lumina ambientala. Piesa de rezistenta a habitaclului este display-ul de 9.2 inch al sistemului de infotainment , cu conectivitate Android Auto si Apple CarPlay incorporata.

2017 SsangYong Rexton

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, noul SsangYong Rexton a fost dezvoltat pe o platforma performanta care le-a permis inginerilor sa foloseasca mai multe materiale usoare si rezistente la constructia sasiului. SUV-ul sta bine si la capitolul proportii, unde propune o lungime de 4,8 metri, o latime de 1,9 metri si o inaltime de 1,8 metri. In plus, datorita unui ampatament de 2,8 metri, spatiul interior este unul generos.

Gama de motorizari va fi compusa din propulsoare pe benzina si diesel de ultima generatie, care vor propune un consum redus de combustibil si implicit, emisii mici. Tractiunea spate va fi oferita in standard, iar pe lista de dotari optionale va fi inclus si un sistem de tractiune integrala.

2017 SsangYong Rexton

Sud-coreenii sunt asteptati sa prezinte noul Rexton in cadrul Salonului Auto de la Seul care isi va deschide in curand portile. Daca pe piata locala acesta va ajunge in prima jumatate a acestui an, in celelalte piete, inclusiv in Europa, acesta va fi disponibil numai spre finalul lui 2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe