Avem primele imagini oficiale cu noul Volvo V90. Iata cum arata rivalul BMW-ului F11!

Avem primele imagini oficiale cu noul Volvo V90. Iata cum arata rivalul BMW-ului F11!
  • Primele fotografii oficiale ale noului Volvo V90 au ajuns pe internet
  • Break-ul suedez ne intampina alaturi de un design modern si atragator
  • Gama de motorizari anunta unitati supraalimentate de maximum doi litri
Distribuie pe Facebook

Chiar daca debutul sau a fost programat pentru data de 18 februarie, noul Volvo V90 ni se dezvaluie inca de astazi in toata splendoarea sa. Si totul multumita mai multor fotografii oficiale scapate pe internet in urma cu numai cateva momente.

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring sau Mercedes E-Class T-Modell, noul Volvo V90 ne intampina alaturi de acelasi exterior modern si extrem de atragator cu care ne-a surprins proaspat lansatul S90, singurele diferente intre cele doua automobile regasindu-se la nivelul partii posterioare.

De la acelasi S90 provine inclusiv reteta interioara, astfel ca viitorii clienti ai break-ului suedez de clasa medie se vor bucura de o combinatie intre rafinament si tehnologie de ultima ora, in centrul materialelor de calitate superioara regasindu-se sistemul de infotaiment si al sau ecran tactil de dimensiuni generoase, conturat in stilul unei tablete.

Volvo V90 - Primele poze oficialeVolvo V90 - Primele poze oficiale

Surprizele pe care noul Volvo V90 le-a pregatit rivalilor sai de la Audi, BMW si Mercedes continua la nivelul gamei de motorizari, acolo unde ultimele informatii anunta exclusiv propulsoare turbo dotate cu patru cilindri si capacitati de maximum 1.969 centimetri cubi, capabile sa livreze celui aflat la volan puteri maxime cuprinse intre 190 si 407 CP.

Intreaga atentie se va indrepta si de-aceasta data catre versiunea hibrid T8, care ofera un motor electric, plus un benzinar dotat atat cu turbina, cat si cu compresor mecanic pentru un total de 407 CP. Conform estimarilor initiale, varianta cu pricina va avea un consum mediu circa doi litri la 100 de kilometri, in timp ce performantele vor fi de top.

Toate informatiile oficiale cu privire la break-ul suedez de clasa medie le vom afla la sfarsitul saptamanii viitoare, atunci cand va avea loc premiera mondiala a noului Volvo V90. In schimb, primul contact cu publicul larg a fost programat pentru inceputul lunii martie, moment in care Salonul Auto de la Geneva 2016 isi va deschide in cele din urma portile.

Volvo V90 - Primele poze oficiale

Volvo V90 - Primele poze oficiale

Volvo V90 - Primele poze oficiale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volvo V90 - Primele poze oficiale
mai multe