Baleno, hatchback-ul celor de la Suzuki, este de acum disponibil si in Romania

Baleno, hatchback-ul celor de la Suzuki, este de acum disponibil si in Romania
  • Suzuki lanseaza modelul Baleno si in Romania
  • Noul model va fi disponibil cu doua optiuni de propulsoare pe benzina
  • Pretul incepe de la 11.000 de euro, varianta de top costand de la 16.000 de euro in sus
Distribuie pe Facebook

Suzuki Baleno a fost lansat oficial in Romania. Hatchback-ul produs in India vine pe Batranul Continent cu imbunatatiri majore.

Japonezii de la Suzuki au lansat micutul Baleno anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt ca un viitor concurent pentru Ford Fiesta, Volkswagen Polo sau Hyundai i20.

Suzuki Baleno

Baleno face parte din limita superioara a segmentului B, cel al masinilor mici, unde Suzuki mai activeaza cu doua modele, Swift si Vitara.

Noul model vine pe piata europeana cu doua optiuni de propulsoare pe benzina. Primul, este cel de 1.2 litri, asistat de o baterie suplimentara si un motor electric de 3 cai putere care asista unitatea pe benzina cand e nevoie de toate resursele. Impreuna, cele doua genereaza 90 de cai putere si 120 Nm cuplu. Pentru aceasta configuratie, producatorul japonez pune la dispozitia clientilor doua transmisii, una manuala cu cinci trepte, sau una CVT.

Suzuki BalenoSuzuki Baleno

Celalalt motor este cel de 1.0 litru Boosterjet, care produce 110 cai putere si 170 Nm cuplu. Exact ca si primul, si acesta este oferit cu o cutie manuala cu cinci viteze sau cu una automata cu 6 trepte si padele in spatele volanului.

Clientii din Romania vor putea alege intre 3 niveluri de echipare: GA, GL si GLX. Primul, vine printre altele cu jante din otel cu capate, kit de reparatie roata, faruri halogen cu aprindere automata, volan reglabil pe inaltime, indicator schimbare treapta de viteza, sistem audio cu 4 boxe, aer conditionat manual sau geamuri electrice fata.

Suzuki Baleno

In varianta GLX, Suzuki Baleno ofera pilot automat, sistem multimedia cu navigatie inclusa, climatizare automata, comenzi pe volan, scaune incalzite, franare de urgenta automata si lumini de zi LED integrate in faruri.

Suzuki BalenoSuzuki Baleno

In dotarea standard, masina costa 11.000 de euro iar cea mai generoasa, GLX-ul, porneste de la 16.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Suzuki Baleno
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2016