Bentley sustine ca nu exista in lume altul mai bun decat el. Cat costa in Europa noul Flying Spur

  • Productia a inceput in noiembrie
  • Motor W12 cu 635 CP si 900 Nm cuplu
  • Costa cel putin 180.000 in Europa
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a publicat lista de preturi pentru noul Flying Spur. "Cel mai bun sedan de lux din lume," dupa cum il descrie Bentley, a debutat in cea de-a doua parte a anului trecut.

Bentley a vrut sa schimbe modul in care sunt privite sedanurile de lux asa ca a redesenat de la zero modelul Flying Spur si a lansat noua generatie in cea de-a doua parte a anului trecut.

Bentley Flying Spur

Dezvoltat pe o platforma nou-nouta, cu un design exterior care imbina elemente definitorii pentru brand-ul din Crewe cu detalii moderne si un interior mai luxos si mai incapator ca oricand, modelul britanic a intrat in productia de serie in luna noiembrie.

Bentley a facut public de-abia acum pretul noului Flying Spur, care in Europa porneste de la 180.400 de euro.

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Clientul are la dispozitie mai multe optiuni de personalizare, finisaje interioare din lemn, display de 12.3 inch pentru instrumentarul de bord digital, acel Bentley Rotating Display pentru sistemul de infotainment, o tableta detasabila pentru locurile din spate, trapta panoramica sau sisteme audio de inalta calitate, inclusiv unul semnat de Naim cu o putere de 2.200 W.

Bentley Flying Spur

Pe partea de tehnologie, noul Flying Spur propune directie integrala, tractiune integrala activa, suspensie pneumatica adaptiva, sistem de vedere pe timp de noapte, Traffic Assist, Blind Spot Warning, Head-up Display, hotspot Wi-Fi si multe altele.

Bentley Flying Spur

Sub capota regasim o versiune imbunatatita a motorului W12 de 6.0 litri care livreaza 635 CP si 900 Nm cuplu prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte. In ciuda gabaritului, Bentley Flying Spur atinge 100 de km/h in doar 3.8 secunde iar viteza maxima este de 333 km/h.

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Bentley Flying Spur
mai multe