Black Touch este exact schimbarea de care avea nevoie Dacia Duster. Nu crezi?

Black Touch este exact schimbarea de care avea nevoie Dacia Duster. Nu crezi?
  • Dacia a lansat nivelul de echipare Black Touch pentru SUV-ul Duster
  • Acesta il inlocuieste pe vechiul Prestige
  • Printre modificari regasim grila radiatorului vopsita in negru lucios, scuturi fata-spate, volan imbracat in piele sau camera de marsarier
Distribuie pe Facebook

Dacia Duster a primit un nou nivel de echipare, numit Black Touch, care il inlocuieste pe actualul Prestige. Deocamdata modificarea este disponibila doar pe piata franceza.

Dacia Duster este unul dintre cele mai populare SUV-uri care pot fi achizitionate la preturi acceptabile. Inca de cand a fost lansat in 2010, la Salonul Auto de la Geneva, modelul romanesc si-a castigat o multime de fani.

Dacia Duster Black Touch

De astazi, primul SUV al marcii primeste un nou nivel de echipare, care il va inlocui pe vechiul Prestige. Acesta se numeste Black Touch, si fie vorba intre noi, este exact "atingerea" de care avea nevoie Duster-ul.

Dacia Duster Black TouchDacia Duster Black Touch

Pretul de pornire pentru acest pachet este 17,100 de euro, iar pentru acesti bani vei primi propulsorul de 1.2 litri TCe de 125 de cai putere si tractiune pe fata, grila radiatorului si capacele oglinzilor vopsite in negru lucios, conturul luminilor de ceata cu aspect crom satinat, stalpii usilor negri si jante pe 16 inchi.

Dacia Duster Black Touch

Pe langa acestea lista de optiuni mai include scuturi fata-spate, bare de pavilion longitudinale cu aspect crom satinat si inscriptia "Duster", volan imbracat in piele, sistem de navigatie MediaNav Evolution si camera de marsarier.

Dacia Duster Black Touch

Daca doriti acelasi motor dar tractiune integrala, va trebui sa scoateti din buzunar 19.100 de euro. Clientii care doresc motorizarea diesel de 110 cai putere vor fi nevoiti sa plateasca 17.800 de euro pentru versiunea 4x2 si 19.800 pentru 4x4.

Dacia Duster Black Touch

Nivelul de echipare Black Touch este deocamdata disponibil doar pentru piata franceza, acolo unde mai sunt disponibile pe langa configuratia standard, inca doua niveluri de echipare, Silven Line si Laureate Plus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Duster Black Touch
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2016