Blana pe autostrada cu noua masina de la Mercedes. Motorul are doar sase cilindri, dar produce aproape 400 CP

Blana pe autostrada cu noua masina de la Mercedes. Motorul are doar sase cilindri, dar produce aproape 400 CP
  • Blana pe autostrada cu noul Mercedes CLS 450 4Matic
  • Modelul german ofera un sistem de propulsie micro-hibrid
  • Putere maxima se ridica la 389 CP datorita EQ Boost
Distribuie pe Facebook

Potrivit brosurii oficiale, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.8 secunde. Viteza maxima: limitata la 250 km/h.

Lansata pe piata acum mai bine de un deceniu, in cursul anului 2005, masina care a inventat clasa coupe-urilor cu patru usi a primit de curand o noua generatie. A treia la numar, aceasta este disponibila la vanzare in mai multe versiuni de motorizare, evident.

Persoanele care iau in calcul achizitionarea unui Mercedes CLS au la dispozitie inclusiv o varianta 450 4Matic, pusa in miscare de o unitate electrificata cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri. Multumita unei functii EQ boost, aceasta produce pana la 389 CP.

Livrarea valorilor maxime catre roti se face printr-o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 4.8 secunde. Viteza maxima: limitata la 250 de kilometri pe ora, evident.

Pe piata din Romania, versiunea Mercedes CLS 450 4Matic porneste de la 73.452 de euro si ofera o lunga lista de dotari standard. Inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, faruri cu tehnologie LED, climatizare automata, volan cu padele pentru schimbarea treptelor ori afisaj central color.

Luna trecuta, oferta coupe-ului cu patru usi s-a imbogatit cu o varianta CLS 300 d, cea mai ieftina dintre toate. Disponibila de la 63.772 de euro, aceasta combina o motorizare 2.0 diesel de 245 CP cu o cutie automata in noua rapoarte si un sistem de tractiune spate.

Potrivit brosurii oficiale, lista cu performante gazduieste in cazul de fata atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6.4 secunde, cat si o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora. Acestora li se alatura un consum mediu de carburant de aproximativ 5.3 litri la 100 km.

Distribuie pe Facebook
mai multe